Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δήλωση του εκλεγέντα δημοτικού συμβούλου Θωμά Οικονόμου

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ,  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

  ΘΩΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 

Επιθυμώ να εκφράσω δημόσια τις εγκάρδιες ευχαριστίες σε όσες συνδημότισσες και συνδημότες υπερψήφισαν  τον συνδυασμό νίκης «ΝΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ», με  επικεφαλής τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σουλίου Θανάση Ντάνη, και όσους από αυτούς  που με τίμησαν με την ψήφο εμπιστοσύνης  τους,         εκλέγοντάς με ως  πρώτο τη τάξει δημοτικό σύμβουλο.

Νοιώθω υποχρεωμένος να αναγνωρίσω την αμέριστη ηθική συμπαράσταση στην εκλογική μου προσπάθεια των αληθινών και πραγματικών μου φίλων, που μου επιβεβαίωσαν έμπρακτα, για μια ακόμη φορά, τους άρρηκτους  δεσμούς αγάπης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης που διαχρονικά μας συνδέουν και που συνέβαλαν  ουσιαστικά και αποφασιστικά σε αυτή μου την επιτυχία.

Τέλος, θα ήταν ασυγχώρητη παράλειψή μου  να μην ευχαριστήσω τους εκλεκτούς συνάδελφούς μου δικηγόρους που στην συντριπτική τους πλειονότητα με ενέπνευσαν με αισιοδοξία   και έμπρακτα εκδήλωσαν την υποστήριξή  τους στο πρόσωπό μου  και γιατί μου στάθηκαν σταθερά αλληλέγγυοι, τους οποίους  τιμώ ειλικρινά και ιδιαίτερα τους ανταποδίδω την ευγνωμοσύνη μου.

Την  εκλογή μου για μία ακόμη θητεία ως δημοτικού  συμβούλου στον Δήμο Σουλίου, ως πρώτου μεταξύ ίσων, την εκλαμβάνω  όχι μόνο ως τίτλο τιμής για μένα, αλλά πρωτίστως υψηλό καθήκον για προσφορά στον τόπο και μέγιστη δεσμευτική ευθύνη για υπηρέτηση των συμπολιτών μου.

Σέβομαι και εκτιμώ την διαφορετική επιλογή ψήφου των συμπολιτών μου, αυτό άλλωστε είναι ο ορισμός της Δημοκρατίας και συμπυκνώνει την  πεμπτουσία της αντιπροσωπευτικότητας στους αυτοδιοικητικούς θεσμούς. 

Διαβεβαιώνω ότι με τις όποιες δυνάμεις και ικανότητες διαθέτω, σε συνεργασία με όλους ανεξαίρετα σε συλλογικό επίπεδο με αιρετούς, φορείς και πολίτες , προσγειωμένος απόλυτα στην πραγματικότητα, θα προσπαθήσω να συμβάλλω στην δημιουργική πορεία και την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Σουλίου, γεγονός που αποτελεί το υπέρτατο πρόσταγμα και υψηλό διακύβευμα της προσεχούς πενταετούς  θητείας στα κοινά στον ιστορικό Δήμο μας.

Στην κατεύθυνση αυτή δεν περισσεύει κανένας και είναι ευθύνη όλων μας, γιατί  όταν υπηρετείς  θεσμικά  το κοινό συμφέρον θα πρέπει να αρχίσεις να χτίζεις γέφυρες και όχι να ορθώνεις αναχώματα με γνώμονα την υπηρέτηση και την πρόοδο του τόπου και την βελτίωση της ποιότητας  των συνθηκών ζωής του ανθρώπου και του πολίτη.  

Γιατί : «Ούτε σπίτια με όμορφες στέγες, ούτε οι καλοχτισμένοι τοίχοι, ούτε τα αυλάκια, ούτε οι ναύσταθμοι κάνουν τν πόλη, αλλά οι άνθρωποι που είναι σε θέση να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται»  (Αλκαίος 7ος  π. χ. αιώνας).

                                                     Παραμυθιά 24 Οκτωβρίου 2023

                                                                 Θωμάς   Οικονόμου 

                                                                       Δικηγόρος