Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Βαγγέλης Μάστορας: “Είμαι ο Βαγγέλης και είμαι καλά”! (βίντεο – φωτό)

Με την ατάκα “Είμαι ο Βαγγέλης και είμαι καλά” ξεκίνησε και τελείωσε την ομιλία του ο Βαγγέλης Μάστορας κατά την διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του  “ΑΚΡΟΒΑΣΊΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ – Η ιστορία ενός διπολικού” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Τόπος”. 

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφέρειας Ηπείρου με διοργανωτή τον ΣΟΦΨΥ Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας και με συντονιστή της συζήτησης τον πρόεδρο του  Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας Θοδωρή Παπαφωτίκα.

Για το βιβλίο μίλησαν  ο καθηγητής Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Πέτρος Σκαπινάκης, και η  Αν. καθηγήτρια Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βάσω Παπαδιώτη και φυσικά και ο συγγραφέας.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μάστορας μίλησε για την δική του πορεία με την ασθένεια, τις δυσκολίες, τις παγίδες την καθημερινή μάχη για να σταθεί όρθιος. Και πέρασε δύο πολύ σημαντικά μηνύματα: ότι είναι μια ασθένεια και δεν χρειάζεται να την κρύβει κάποιος, ένα μήνυμα ενάντια στο στίγμα και δεύτερον ότι παρόλες τις δυσκολίες ο ασθενής αν ακολουθεί την φαρμακευτική του αγωγή μπορεί να συνυπάρξει με την ασθένεια με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποσπάσματα από την εκδήλωση:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ