Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Βίντεο: Τελιγιορίδου και Τζάκρη ανέλυσαν στην Ηγουμενίτσα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα η ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όπου η Ολυμπία Τελιγιορίδου και η Θεοδώρα Τζάκρη παρουσίασαν το πρόγραμμα των έξι σημείων του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία στελεχών του, πολιτών και εκπροσώπων φορέων όπως του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, των εργαζόμενων του νοσοκομείου Φιλιατών, του συλλόγου Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας, του συλλόγου Τριτέκνων κ.α.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα αναλύθηκαν με λεπτομέρεια και αποσαφηνίστηκαν, ενώ για την κοστολόγηση είπαν ότι αυτές οι προτάσεις είναι κόστους περίπου 5,5 δις ενώ η επιχορήγηση που γίνεται στην ενέργεια μέχρι τώρα έχει κοστίσει 9 δις. Μόνο που τα 9 δις πήγαν στις εταιρείες ενώ τα χρήματα που προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε στην κοινωνία.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Μάριος Κάτσης ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην Θεσπρωτία από την πολιτική της ΝΔ.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησαν τοποθετήσεις φορέων και πολιτών και έγινε συζήτηση.

Να σημειώσουμε ότι η. Τελιγιορίδου έθιξε και το ζήτημα με την αδειοδότηση για τα ασφαλτικά στην Σαγιάδα αλλά και για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί μανταρινιών με τις χαμηλές τιμές που στην ουσία δεν καλύπτουν ούτε το κόστος.

Πριν την ημερίδα έγιναν δηλώσεις από την Ολυμπία Τελιγιορίδου και την Θεοδώρα Τζάκρη όπου αναφέρθηκαν στην πρωινή τους περιοδεία στην Θεσπρωτία.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν:

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ημερίδα:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ