Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Αυλαία και…πάμε για το Ioannina Lake Festival!

Αυλαία και…πάμε για το Ioannina Lake Festival!

Πρεμιέρα σήμερα για το μεγαλύτερο μουσικό festival της Ηπείρου, με χώρο διεξαγωγής τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Λιμνοπούλας!

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου ξεκινά την τριήμερη γιορτή της μουσικής- και όχι μόνο- με τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Σπύρο Γραμμένο ενώ επί σκηνής θα βρεθούν και οι  Εlephant, οι Cherry Ties και οι Moses Remax.

Η προσέλευση ξεκινά από τις 18.00 το απόγευμα ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 14 ευρώ στην προπώληση και 17 ευρώ στο ταμείο.

Εκτός όμως του τεράστιου roofstage που θα φιλοξενήσει τους μοναδικούς καλλιτέχνες, το event θα πλαισιώνουν δραστηριότητες για όλα τα γούστα Arialdances, fireshows, έκθεση Photometria, καλλιτεχνικές εκθέσεις από το AtelierFardela , ποτό και φαγητό, ενώ θα υπάρχει και  χώρος για καθήμενους και restarea!

Τέλος δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι το Ιoannina Lake Festival εξασφαλίζει σε όλους τους κατόχους τριήμερου εισιτηρίου μια βόλτα με… αερόστατο αλλά και κλήρωση για μια υποτροφία στο εκπαιδευτικό όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Διαθέσιμα εισιτήρια μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της viva και στα φυσικά καταστήματα, manthos group (Aβερωφ 12), dr.refill (Δωδώνης), dazzcoffee, ticketsIoannina (περιφέρεια ηπείρου), και στο κέντρο νέων ηπείρου.