Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Απάντηση του Ελευθέριου Κώστα σε καταγγελία που έγινε εις βάρος του

Ο αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας Ελευθέριος Κώστας απαντά σε καταγγελία που δημοσιεύθηκε (σε εμάς δεν έφτασε καμία τέτοια καταγγελία) από πολίτη ο οποίος ισχυρίστηκε ότι απειλήθηκε από τον κ. Κώστα. Η απάντηση στην κατηγορία:

Δελτίο Τύπου

Σχετικά με την εις βάρος μου δημοσίευση-καταγγελία του κ. Ηλία Κάλλη στην οποία με κατηγορεί ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, απείλησα την σωματική του ακεραιότητα, δηλώνω ξεκάθαρα τα εξής:

Ο κ. Κάλλης ΨΕΥΔΕΤΑΙ, όπως πολύ συχνά κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, και αποκρύπτει ότι ο ίδιος με κατηγόρησε για χρηματισμό και εξαπέλυσε χυδαίες ύβρεις εναντίον εμού και του Δημάρχου κ. Λώλου. Το ευτύχημα για μένα και δυστυχώς γι’ αυτόν, είναι ότι η συνομιλία πραγματοποιήθηκε παρουσία τρίτων.

Η προσπάθεια, από συγκεκριμένους ανθρώπους, σπίλωσης της προσωπικότητας και της επαγγελματικής και οικογενειακής μου υπόστασης για λόγους πολιτικούς, δεν θα γίνει από εμένα ανεκτή. Παρόλο που, καθ’ όλη τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής μου διαδρομής δεν επιδίωξα την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. 

Θα παρακαλούσα δε, όσους αναπαράγουν τις ψευδείς εις βάρος μου κατηγορίες και ενισχύουν με οποιοδήποτε τρόπο τέτοιες συμπεριφορές, οξύνοντας το πολιτικό κλίμα, να λάβουν τα ανωτέρω σοβαρά υπόψη. 

Στην επιμονή του κ. Κάλλη «… καθίστε στη δουλειά σας μήπως έρθει κανένας ικανός. Ντροπή δεν έχετε…» του απαντώ ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε προκύπτει εκ του Συντάγματος για όλους τους πολίτες. Κανένας δεν μπορεί να μας το στερήσει. Οι συνδημότες μας είναι αυτοί που, μέσω δημοκρατικών διαδικασιών, θα αποφασίσουν ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν την επόμενη μέρα.

                                                                        Ηγουμενίτσα, 9/9/2023

                                                                             Ελευθέριος Κώστας

                                                                  Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας