Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ανανέωση στο γραφείο του σπιτιού σας!

Ανανέωση στο γραφείο του σπιτιού σας!

Η τηλεργασία ήρθε για τα καλά στη ζωή μας το 2020 μαζί με τον ιό Covid-19 και από τότε όλο ένας και περισσότεροι κλάδοι ακολουθούν το μοντέλο της εξ’ αποστάσεως εργασίας. Έχει παρατηρηθεί ότι η παραγωγικότητα του εργαζομένου δεν επηρεάζεται από αυτό το μοντέλο, ίσα ίσα ενισχύεται όσο δουλεύει σε ένα οικείο περιβάλλον και εξοικονομεί χρόνο για τις υπόλοιπες δραστηριότητες που τον ευχαριστούν. 

Το θέμα είναι βέβαια να δημιουργήσουμε ακόμα και στο σπίτι μας ένα συγκεκριμένο χώρο όπου θα αποκαλούμε γραφείο και θα γίνεται έτσι ο διαχωρισμός της εργασίας από την προσωπική ζωή. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν σε αυτό τον διαχωρισμό και θα κάνουν την τηλεργασία πιο δημιουργική και πιο λειτουργική.

  • Διακοσμητικά

Η προσθήκη νέων διακοσμητικών είναι μια προφανής αλλά και απαραίτητη αλλαγή για να ανανεώσετε τον χώρο σας. Επιλέξτε αυτά που σας εκφράζουν και θα κάνουν το γραφείο σας πιο άνετο και λειτουργικό χώρος διαβίωσης. Δώστε ζωντάνια με τα φυτά, χρώμα με νέους πίνακες ζωγραφικής, φρεσκάδα και φωτεινότητα με καθρέπτες. 

  • Έπιπλα Γραφείου 

Ένας χώρος εργασίας γεμάτος ακαταστασία είναι πάντα αποθαρρυντικός και ίσως είναι καιρός να προσθέσετε λίγο χώρο αποθήκευσης. Οι αρχειοθήκες και τα ράφια είναι ένας καλός τρόπος για να «κρύψετε» πράγματα που δεν χρειάζεστε άμεσα βελτιστοποιώντας τον χώρο εργασίας σας και διευκολύνοντας τη συγκέντρωση. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να φτιάξετε τη ντουλάπα του γραφείου σας με λίγο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε ασφαλή σημαντικά αντικείμενα.

  • Νέος εξοπλισμός

Ένα νέο στοιχείο τεχνολογίας μπορεί επίσης να κάνει το γραφείο σας ολοκαίνουργιο. Εάν υπάρχουν κάποιες αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό σας που έχετε αναβάλει, τώρα έφτασε η στιγμή. Προσθέστε στην λίστα σας ένας νέο εκτυπωτή ή μια καφετιέρα για να ξεκινάτε την  ημέρα σας όπως θέλετε, μια έξτρα οθόνη για την διευκόλυνση των εργασιών σας. Μη ξεχνάτε, μια συσκευή δεν χρειάζεται να είναι ακριβή ή τελευταίας τεχνολογίας για να κάνει τον χώρο εργασίας σας να φαίνεται διαφορετικός αρκεί μόνο να προσθέσει λειτουργικότητα στην καθημερινότητα.

  • Δάπεδο και χαλιά

Το δάπεδο ενός δωματίου είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να το κάνετε να φαίνεται διαφορετικό. Η πιο οικονομική λύση είναι να αλλάξετε το χαλί και να προμηθευτείτε ένα μοντέρνο υποπόδιο για να ξεκουράζεστε. Αν πάλι θέλετε μια ριζική αλλαγή μπορείτε να αλλάξετε το δάπεδο με ένα σύγχρονο μοντέρνο συνδυασμό που θα μεταμορφώσει το γραφείο σας.

Φροντίστε με μοντέρνα έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/ και μικρές προσθήκες διακοσμητικών να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα βελτιώνει την καθημερινότητα σας και την ψυχολογία σας!