Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ανακοίνωση του συνδυασμού “ΝΑΙ Γυρίζουμε Σελίδα” για την εκλογή Θανάση Ντάνη

Δελτίο τύπου

Η ετυμηγορία των δημοτών αποφάσισε νέος δήμαρχος στον δήμο Σουλίου να είναι ο Θανάσης Ντάνης με τον συνδυασμό «ΝΑΙ Γυρίζουμε Σελίδα». Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δημότες του δήμου Σουλίου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υποψήφιους μας για τον αγώνα που έδωσαν σε κάθε γωνιά του δήμου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους άλλους συνδυασμούς για τον δικό τους αγώνα.

Ο όμορφος προεκλογικός αγώνας τελείωσε. Από σήμερα κιόλας ξεκινάμε την προετοιμασία ώστε τον Ιανουάριο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να δουλέψουμε με στόχο πραγματικά ο δήμος μας να γυρίσει σελίδα.

Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε όλοι μαζί, δεν υπάρχουν αποκλεισμοί. Δεν περισσεύει κανένας. Όπως λέγαμε και προεκλογικά δεν μηδενίζουμε το έργο των προηγούμενων δημοτικών αρχών. Κάθε θετικό έργο θα το αναδείξουμε και θα το προχωρήσουμε. Και περιμένουμε από την αντιπολίτευση μείζονα και ελάσσονα να είναι εποικοδομητική απέναντι μας   και να βοηθήσει και με τις δικές της προτάσεις.

Η ισχυρή εντολή των συνδημοτών είναι υψηλής ευθύνης για το αύριο του δήμου μας και εμείς θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους. Για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Έχοντας όλη την δύναμη και την θέληση να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Υποσχόμαστε ότι θα  κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε αυτήν  την εντολή. 

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες μας.

Η νέα εποχή για τον δήμο Σουλίου άρχισε!