Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με υποψήφιο δήμαρχο στον δήμο Σουλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ 

Ευρεία σύσκεψη των αυτοδιοικητικων στελεχών του Συριζα, σε διευρυμένη σύνθεση πραγματοποιήθηκε χτες στο Καρβουνάρι. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και το εκλεγμένο μέλος στο Π.Σ  Δ. Σακαρέλης.

Μετά από δύσκολη αλλά διεξοδική συζήτηση οι παρευρισκόμενοι ομόφωνα συμφώνησαν πως η παρούσα Δημοτική αρχή διέψευσε τις προσδοκίες των πολιτών και ήταν κατώτερη των πραγματικών αναγκών της τοπικής κοινωνίας για αυτό και πρέπει να συγκροτηθεί ομάδα από άλλους ανθρώπους ποιο οραματικούς, ποιο συγκρουσιακούς και ποιο ικανούς να θέσουν ζητήματα και να βρούν λύση για αυτά.    

 Με βάση την διαπίστωση αυτή συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή με τον Α, Μπάμπα,  Η. Φωτίου και Σ. Κωλέτση,  με σκοπό την συνάντηση με τους επικεφαλής όσων φιλοδοξούν να ηγηθούν παρατάξεων για την δημιουργία κοινής παράταξης  με προοπτική νίκης. Τα αυτοδιοικητικα στελέχη του Συριζα θα στελεχώσουν την καινούργια παράταξη, στην βάση κοινού προγράμματος που θα είναι κοντά στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και θα προτάξει θέματα προς  άμεση επίλυση με κυριο αυτό του νερού και της άρδευσης του κάμπου της Παραμυθιάς.

Στη σύσκεψη ακόμη τονίστηκε πως η παράταξη που θα συγκροτηθεί θα πρέπει να επιμείνει στο «ανεξάρτητο» του χαρακτήρα της, ο ηγέτης που θα επιλεγεί θα πρέπει να ενώνει και να εμπνέει, και στο ότι η κίνησή αυτή θα  αποτελεί ένα διαρκές ανοικτό προσκλητήριο σε όλους του προοδευτικούς πολίτες και σε όσους διαφωνούν με την σημερινή ασκούμενη πολιτική στον δήμο Σουλίου.