Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Αλκιβιάδης Λάμπρου: Γιατί ζητώ την στήριξη σας

Αλκιβιάδης Λάμπρου: Γιατί ζητώ την στήριξη σας

Συμπολίτισσες και συμπολίτες

Μία επιτυχής, πλούσια σε δράση, προγράμματα και έργα, για την Περιφέρεια Ηπείρου και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας περίοδος ολοκληρώνεται και με τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ανοίγει μια νέα οδός ευκαιριών, δυνατοτήτων, προοπτικής και ανάπτυξης.

Έχοντας πλέον μία μεγάλη και ικανή εμπειρία, από τη συμμετοχή μου στη λειτουργία της Περιφέρειας Ηπείρου, ως Περιφερειακός Σύμβουλος, ως Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και τώρα ως Εντεταλμένος Σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και ζητώ τη στήριξή σας, έχοντας κερδίσει πιστεύω την εμπιστοσύνη σας, ώστε να συνεχίσω να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ και με το σύνολο των δυνάμεων μου, για το καλό, την ανάπτυξη και την προοπτική του τόπου μας.

Γνωρίζετε, γιατί ήμουν πάντα κοντά σας και δίπλα στα προβλήματα, ότι υπηρέτησα με συνέπεια την κοινή προσπάθεια και σε συνεργασία με τους πολίτες και τους θεσμικούς παράγοντες.

Θα ήθελα τη στήριξη σας γιατί εκτιμώ, ότι στο νέο περιβάλλον που δημιουργήθηκε και κατακτήθηκε μπορεί και πρέπει :

  1. Να ενισχυθεί με τεκμηρίωση και δυναμική παρέμβαση η ισόρροπη ανάπτυξη της Περιφέρειας μας και μέσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και η ισόρροπη ανάπτυξη της ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ μέσα στην Ήπειρο.
  2. Να ιεραρχηθούν, με βάση και τις ευκαιρίες που δίνει η Ευρωπαϊκή προγραμματική στήριξη μέσω των ενεργών Ταμείων, οι δικοί μας ξεκάθαροι στόχοι, με γνώμονα τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα (Δίκτυα μεταφορών, Περιβάλλον , Τουρισμός, μεταποίηση προϊόντων, υπηρεσίες, ΑΠΕ κλπ)
  3. Να υπάρξουν ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στον πρωτογενή τομέα με :
    • Ολοκλήρωση αναδασμών
    • Στήριξη υδατοκαλλιεργειών
    • Ενίσχυση Αγροτοτουρισμού και προώθησης προϊόντων στον Αγρο-διατροφικό τομέα.
    • Στήριξη κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας με προώθηση της κάθετης αξιοποίησης του προϊόντος.
  4. Να διαχέεται σε όλες της Περιφερειακές Ενότητες κάθε ανάπτυξη σε υποδομές και βιομηχανίες σε Εκπαίδευση και έρευνα, σε βελτίωση του ΕΣΥ.
  5. Πρέπει να υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ στον τρόπο λειτουργίας και στον ρόλο των ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ, που ενώ έχουν δυνατότητες δεν παράγουν το έργο που μπορούν και απαιτείται.

Η κοινή μας συμπόρευση, σε μία νέα πορεία ολοκληρωμένης ανάπτυξης για τον τόπο μας, εγγυάται την προοπτική και την στήριξη του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της περιφέρειάς μας.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ – ΟΡΑΜΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ