Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ακυρώνεται η σημερινή εκδήλωση του Ioannina Lake Festival – Κανονικά αύριο

Η διοργάνωση του Ioannina Lake Festival βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ΜΗ διεξαγωγή της σημερινής εκδήλωσης.    

Οι συναυλίες της Μαρίζας Ρίζου, του Πάνου Βλάχου και των υπολοίπων καλλιτεχνών, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σήμερα, στο πλαίσιο του lake festival αναβάλλονται. 

Η κακοκαιρία «Daniel», που πλήττει τη χώρα με αποτέλεσμα τις ανυπολόγιστες καταστροφές που έχει δημιουργήσει, σε συνδυασμό με τις ρυπές ανέμου που σε τοπικό επίπεδο δυσχεραίνουν το έργο καλλιτεχνων- τεχνικών- εθελοντών, καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης σημερινής συναυλίας.

Οι κάτοχοι των φυσικών εισιτηρίων της σημερινής ημέρας μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους από τα σημεία που τα προμηθεύτηκαν. 

Για τους κατόχους ημερήσιων εισιτηρίων μέσω της πλατφόρμας more, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει από πλευράς διοργάνωσης.

Όσον αφορά τους κατόχους διημέρου και τριήμερου εισιτηρίου η μερική επιστροφή χρημάτων θα γίνεται από Τρίτη έως και Παρασκευή στο κέντρο Νέων Ηπείρου (Καπλάνη 10) 10:00 – 14:00 ή κατόπιν συνεννόησης.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία κι ευχαριστούμε για την κατανόηση του γεγονότος που μας ωθεί στην ενέργεια αυτής της ανακοίνωσης.

Κανονικά η αυριανή εκδήλωση του Ioannina Lake Festival

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή της αυριανής ημέρας του Ιoannina Lake Festival στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Λιμνοπούλας ,με τα acts να ξεκινούν από τις 18.00 το απόγευμα.

Οι Josephine – Mente Fuerte –  Αναστάσιος Ράμμος- Marseaux & Solmeister – Στέφανος Πιτσίνιαγκας – Lila- Nansia- DJ Xaris Tsitos θα βρίσκονται επί σκηνής για μια φαντασμαγορική ημέρα  . 

#Colour boom-Ioannina Lake Festival 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η μέρα- θεσμός με τα αγαπημένα σε μικρούς και μεγάλους χρώματα, τα οποία θα προμηθεύονται από τους χώρους του festival. 

Πολλαπλές δραστηριότητες στους χώρους του festival

Arial dances, fire shows, έκθεση Photometria, καλλιτεχνικές εκθέσεις από το Atelier Fardela, και ποικίλα ακόμη έργα καλλιτεχνών. Αερόστατα και πολλές ακόμη δραστηριότητες θα λαμβάνουν χώρα ως παράλληλη δράση στους χώρους του festival! Επίσης μια κλήρωση για διετή υποτροφία από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο περιμένει τους κατόχους διημέρου και τριημέρου εισιτηρίου! 

Τέλος καιρού επιτρέποντος θα πραγματοποιηθούν και οι πτήσεις με το αερόστατο για τους κατόχους τριήμερου εισιτηρίου.

Food and Beverage Area με την μπύρα στα 2 ευρώ

Στις εγκαταστάσεις του ΙLF θα βρείτε άφθονο ποτό και φαγητό σε πολύ προνομιακές τιμές για να μπορέσετε να συνδυάσετε γαστρονομική και μουσική διασκέδαση παράλληλα ενώ 

Διαθέσιμα εισιτήρια μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της viva και στα φυσικά καταστήματα, manthos group (αβερωφ 12), dr.refill (δωδώνης), dazz coffee, tickets Ioannina (περιφέρεια ηπείρου), και στο κέντρο νέων ηπείρου.