Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Έκτακτη επίσκεψη δημάρχου Σουλίου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για τις διακοπές ρεύματος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 

Στις 13/03/2024 πραγματοποιήθηκε μη προγραμματισμένη επίσκεψη του Δημάρχου Σουλίου Αθανασίου Ζ. Ντάνη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με σκοπό τη συνάντηση με τον Υπουργό κ. Θ. Σκυλακάκη. Σκοπός ήταν ο Δήμαρχος να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία του συνόλου των δημοτών του Δήμου για τις πολύ συχνές, αιφνίδιες και μεγάλης διάρκειας διακοπές ηλεκτροδότησης, καθώς και να πιέσει για την επίσπευση των διαδικασιών επίλυσης του εν λόγω ζητήματος, αρμοδιότητας του Υπουργείου.

Ο Δήμαρχος, λόγω απουσίας του Υπουργού, συναντήθηκε με συνεργάτες του, οι οποίοι και τον διαβεβαίωσαν ότι το Υπουργείο θα απευθυνθεί στον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου, αφενός να συζητηθούν οι λόγοι στους οποίους οφείλεται η συχνότητα των διακοπών ηλεκτροδότησης και αφετέρου οι ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβεί ο οργανισμός, για την εξάλειψη των λόγων αυτών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου.

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος η επίσκεψη του Δημάρχου στο Υ.Π.ΕΝ. θα επαναληφθεί σύντομα για συνάντηση με τον ίδιο τον Υπουργό.