Η ΘΕΑΤΟ στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Για δέκατη έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το θεσμοθετημένο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στη Νέα Ορεστιάδα Έβρου από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ορεστιάδας και με τη στήριξη της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης / Π.Ε. Έβρου.

Σε αυτό το φεστιβάλ έχει επιλεγεί να συμμετέχει και η θεατρική ομάδα της Παραμυθιάς η  ΘΕΑΤΟ όπου θα είναι ανάμεσα σε 37 ομάδες από όλη την Ελλάδα . Όπως λένε στην ΘΕΑΤΟ είναι “Μεγάλη και η ευθύνη της εκπροσώπησης της ομάδας μας αλλά και όλου του Δήμου Σουλίου σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση !μεγάλη στιγμή για την ΘΕΑΤΟ !!!! Ανάμεσα σε καταξιωμένους ανθρώπους του θεάτρου στο μεγαλύτερο Πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου στην Ορεστιάδα στις 30-8-16.!!!”.

festival theatrou

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box