Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Super cup: Ο Θεσπρωτός λύγισε το Σούλι Παραμυθιάς στην παράταση (1-0). Βίντεο και φωτό

Super cup: Ο Θεσπρωτός λύγισε το Σούλι Παραμυθιάς στην παράταση (1-0). Βίντεο και φωτό

Σε έναν ισορροπημένο αγώνα, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν επί ίσης όροις το τρόπαιο, ο Θεσπρωτός στο 8ο λεπτό της παράτασης κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης. Κατά την διάρκεια του κανονικού αγώνα το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες.

Στην παράταση ο Θεσπρωτός ξεκίνησε λίγο πιο δυναμικά και ευτύχησε να δει την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας της Παραμυθιάς. Οι παίχτες της Παραμυθιάς διαμαρτυρήθηκαν και απεβλήθη ο τερματοφύλακας της ομάδας.

Παρόλα που η ομάδα της Παραμυθιάς αγωνίστηκε στην συνέχεια με 10 παίχτες δεν το έβαλε κάτω και έχασε κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσει τον αγώνα έχοντας μάλιστα και ένα δοκάρι. Ο Θεσπρωτός από την άλλη έχασε και αυτός ευκαιρίες να διπλασιάσει το σκορ.

Το γκολ του Θεσπρωτού πέτυχε ο Κωνσταντίνου.

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Βασ., Πανταζής, Σταυρίδης, Μπέρτζος, Μητσέλος (61΄ Ευθυμίου), Κωνσταντίνου Βαγγ., Λάμπρου (59΄ Γώγος), Φούντζουλας (67΄Γκόλιας), Μπίκας (91΄ Χατζίου), Πέντσας.

Σούλι Παραμυθιάς (Βέρμπης): Βλάχος, Μαρμούτας, Μπέλλος, Γεωργάκης, Μαλάτος (85‘  Κώτσιας), Κύργιος (70′  Διαμάντης), Μουσκάι (46′   Μπουκουβάλας), Μώκος Βασ. (90+΄ Μώκος Βαγγ.), Παρχαρίδης, Ντόκος, Τσουμάνης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την απονομή του κυπέλλου στον Θεσπρωτό, όπως την μεταδώσαμε ζωντανά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ