[paypal_donation_button]

Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συνταγή για Tartare μοσχάρι παστιτσάδα από τον σεφ Αλέξανδρο Μεϊδάνη

Του σεφ Αλέξανδρου Μεϊδάνη

Το ταρτάρ μοσχάρι είναι μια ελαφριά και γευστική συνταγή, όπου το φρέσκο μοσχαρίσιο κρέας ψιλοκόβεται και αναμειγνύεται με αρωματικά συστατικά, Είναι ιδανικό για να σερβιριστεί ως ορεκτικό, προσφέροντας μια δροσερή και εκλεπτυσμένη γεύση.

Tartare μοσχάρι παστιτσάδα 

Στην κουζίνα του Αλεξάνδρου Μεϊδανη, η  ποιότητα των πρώτων υλών συναντά την σύγχρονη τεχνική της μαγειρικής τέχνης,  κάνοντας τον έναν από τους πιο υποσχόμενος σεφ της σύγχρονης γαστρονομικής σκηνής. 

Έχοντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στις κουζίνες τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, ο σεφ Αλέξανδρος Μεϊδανης έχει καταφέρει να συνδυάσει την παράδοση με την σύγχρονη μαγειρική. Η πορεία του τον έχει οδηγήσει σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς γαστρονομικούς προορισμούς, με εμπειρία σε νησιά των Κυκλάδων καθώς και σε χώρες όπως την Γαλλία, το Ντουμπάι, και την Κύπρο. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε πολυτελή ξενοδοχεία στο νησί της Σαντορίνης προσφέροντας μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

https://www.instagram.com/meidanisalexandros/