Φιλιππιάδα: Hμερίδα με θέματα “Εγκατάσταση Νέων Αγροτών” & “Σταβλικές εγκαταστάσεις”

Hμερίδα με θέματα “Εγκατάσταση Νέων Αγροτών” & “Σταβλικές εγκαταστάσεις”

Αύριο Τρίτη 29 Αυγούστου στις 7.00 το απόγευμα η ημερίδα με θέματα “Εγκατάσταση Νέων Αγροτών” & “Σταβλικές εγκαταστάσεις”  στο Δημαρχείο Φιλιππιάδας.

Ημερίδα και θέματα που αφορούν αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμου Ζηρού, θα διοργανωθεί αύριο (Τρίτη 29 Αυγούστου) και ώρα 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο Φιλιππιάδας.

Την ενημερωτική εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Ζηρού και η Περιφέρεια Ηπείρου.   

Αναλυτικά τα θέματα της ημερίδας έχουν ως εξής:

1. 2η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020 για το έτος 2017.

2. Ζητήματα αδειοδοτήσεων σταβλικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα και με τη νέα νομοθεσία περί αδειοδότησης εγκαταστάσεων εντός οικισμών.

Καλούνται όλοι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου και ειδικά οι νέοι, να παρακολουθήσουν την ημερίδα, στην οποία θα παραβρεθεί και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης Αλέξανδρος.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: