8 θετικά κρούσματα στην Κακαβιά

Στην σημερινή ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα νέα μέτρα που θα ισχύουν στα σύνορα της χώρας αναφέρθηκαν και τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών στα σύνορα μας.

Τα αποτελέσματα αυτών ήταν 8 θετικά κρούσματα σε σύνολο 866 στην Κακαβιά και 170 θετικά κρούσματα σε σύνολο 19.676 ελέγχων στον Προμαχώνα από την 1η έως και τις 18 Ιουλίου.
Την τελευταία εβδομάδα (12/7-18/7), παρατηρήθηκε συνεχώς αυξανόμενη ροή διελεύσεων (είσοδος-έξοδος) από τις 12 χερσαίες πύλες της χώρας (πλην Προμαχώνα).
Συγκεκριμένα, 20.331 διελεύσεις από Αλβανία, 8.049 από Βουλγαρία (πλην Προμαχώνα), 16.358 από Βόρεια Μακεδονία και 4.325 από Τουρκία.

Με αυτά τα δεδομένα, ύστερα από έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς, και με την σύμφωνη γνώμη του επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας για τον COVID-19 κ. Σωτήρη Τσιόδρα εισηγήθηκε προς τον Πρωθυπουργό την λήψη πρόσθετων μέτρων σε ό,τι αφορά τις εισόδους και εξόδους από τα χερσαία σύνορα της χώρας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: