Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

51χρονος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από αλυσοπρίονο

Ένας 51χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε ορεινή περιοχή του δήμου Βόλβης. Για τον 51χρονος είχε υπάρξει δήλωση εξαφάνισης από συγγενικό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με την αστυνομία την 1η Νοεμβρίου ο 51χρονος είχε μεταβεί σε βόρειο ορεινό όγκο στα Κερδύλια Όρη, προκειμένου να απασχοληθεί προσωρινά σε εργασίες παράνομης υλοτόμησης μαζί με έναν 59χρονο για λογαριασμό του δεύτερου. Κατά την διάρκεια των εργασιών αυτοτραυματίστηκε ο 59χρονος ενώ ο 51χρονος είχε θανάσιμο τραυματισμό στον μηρό, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, χωρίς να αποκλείεται η περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Ο 59χρονος στην συνέχεια επικοινώνησε με το γιο του, ο οποίος τον μετέφερε σε Κέντρο Υγείας της περιοχής, απορρίπτοντας στη διαδρομή το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία του 59χρονου και σε όχημα του 28χρονου γιου του, όπου βρέθηκαν συνολικά πέντε μαχαίρια, οπότε και οι δύο άντρες συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε εκτός ορίων αυτοφώρου σε βάρος του 59χρονου και αφορά στο θανάσιμο τραυματισμό του 51χρονου, υποβλήθηκε στην αρμόδια δικαστική Αρχή.