45χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Αυτοπυροβολήθηκε, στις 11.15 σήμερα το πρωί ένας 45χρονος άνδρας στην Αγριά, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τους ηλικιωμένους γονείς του, που δεν τον αντιλήφθηκαν, με αποτέλεσμα να θέσει τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας, που φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα, πήρε μια καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ο 45χρονος βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, όπου είχε τρία κυνηγετικά όπλα στις θήκες τους.

Σήμερα το πρωί, για άγνωστο λόγο και ενώ οι γονείς του βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο σου σπιτιού, πήγε το ένα από τα όπλα, το έβαλε κάτω από το σαγόνι και πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του magnesianews.gr, στο ΕΚΑΒ τηλεφώνησε ο αδελφός του, που μένει σε γειτονικό σπίτι και άκουσε τον πυροβολισμό, όπως και γείτονες που συγκεντρώθηκαν στο σημείο.

Στη μονοκατοικία που έμενε ο αυτόχειρας με τους γονείς του στην Αγριά πήγε γιατρός και ασθενοφόρο, αλλά ήταν αργά, καθώς ο 45χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Περίπου 20 λεπτά μετά την αυτοκτονία στο σπίτι πήγε και η Αστυνομία που απέκλεισε τον χώρο, για να κάνει έρευνα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box