4χρονο αγοράκι κοιμήθηκε στον παιδικό σταθμό και δεν ξύπνησε ποτέ

Ανείπωτη τραγωδία για μία οικογένεια στην Ιρλανδία, ο μικρός γιος της οποίας πέθανε στον ύπνο του ενώ βρισκόταν στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Ο 4χρονος Κίλιαν Ο’ Ντρίσολ πέθανε εξαιτίας μίας ιογενούς λοίμωξης που «χτύπησε» τους πνεύμονες του. Ο μικρός έπεσε για ύπνο σε ένα μικρό δεντρόσπιτο που υπάρχει στην αίθουσα παιχνιδιών και δεν ξυπνούσε με τίποτα με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στον σταθμό.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 2018 όταν τρεις μάνατζερ καθώς και ο ιδιοκτήτης του παιδικού σταθμού έλειπαν για μεσημεριανό, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι δεν τηρήθηκαν κάποιοι κανόνες ασφαλείας.

Οι εργαζόμενοι στον σταθμό έριχναν κλεφτές ματιές στο Κίλιαν ενώ κοιμόταν, αντί να τον ελέγχουν κάθε 10 λεπτά και δεν υπήρξε καμία επίσημη καταγραφή των ελέγχων αυτών.

Ο πατέρας του 4χρονου δέχθηκε μία κλήση στις 14:30 το μεσημέρι από τον διευθυντή του σταθμού, οποίος τον ενημέρωσε ότι ο Κίλιαν ήταν αναίσθητος.

Του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και τον έστειλαν άμεσα στο νοσοκομείο. Η γιατρός που τον ανέλαβε ανέφερε ότι ο 4χρονος πέθανε από φυσικά αίτια, λόγω καρδιακής ανακοπής εξαιτίας μυοκαρδίτιδας και διμερούς βρογχικής πνευμονίας.

Πηγή:dikaiologitika.gr, Mirror

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: