39χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο – Η Ασφαλιστική αποζημίωσε σύζυγο και… ερωμένη

«Aπό εδώ η γυναίκα μου, από εκεί το αίσθημά μου». Έστω και μετά θάνατόν ο Ιταλός εξασφάλισε και τις δύο.

Όλα ξεκίνησαν μετά το θάνατο ενός 39χρονου Ιταλού σε τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με την εφημερίδας La Stampa o 39χρονος έκανε τις …αταξίες του. Ενώ ήταν παντρεμένος και είχε μάλιστα και ένα παιδί μικρής ηλικίας, διατηρούσε ταυτόχρονα και εξωσυζυγική σχέση.

Το 2020, όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο, οι αστυνομικοί χρειάστηκε να τον ταυτοποιήσουν: Καθώς η χήρα του έλειπε σε ταξίδι, την αναγνώριση της σορού έκανε η …ερωμένη.

Και αμέσως διεκδίκησε δικαιώματα, επικαλούμενη τους δεσμούς που την ένωναν με τον νεκρό και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

«Συνδεόταν μ’ αυτό τον άνδρα με μια προσδοκία κοινής ζωής. Υπήρχε αληθινή ένταση στα συναισθήματα, συγκατοικούσαν. Ο νεκρός είχε διπλή ζωή», είπε ο δικηγόρος της, ο Τζίνο Αρνόνε, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα.

«Τρεις ημέρες μαζί μου, τέσσερις με την οικογένεια», εξήγησε η ερωμένη μιλώντας ανωνύμως στη La Stampa.

Η εφημερίδα δεν διευκρινίζει τα ποσά των αποζημιώσεων – εάν δηλαδή οι δύο γυναίκες της ζωής του πήραν το ίδιο ποσό ή αδικήθηκε η μία από τις δύο.  

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box