Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

3 και σήμερα για το Ioannina Lake Festival!

3 και σήμερα για το Ioannina Lake Festival!

Μια ανάσα μόνο μας χωρίζει από το μεγαλύτερο μουσικό festival της Ηπείρου στις 8,9 και 10 Σεπτεμβρίου στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Λιμνοπούλας. 

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου υπόσχεται μία φαντασμαγορική διοργάνωση σε ένα τεράστιο με roof stage και μοναδικούς καλλιτέχνες να πλαισιώνουν το event, δραστηριότητες για όλα τα γούστα, ποτό και φαγητό για όλους, χώρο για καθήμενους και rest area!

Η ώρα προσέλευσης θα ξεκινά από τις 18.00 το απόγευμα.

Πρώτη και Δέυτερη μέρα με μουσικές της καρδιάς μας

Μέρα πρώτη με τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Σπύρο Γραμμένο και τους δικούς μας Εlephant Cherry Ties και Moses Remax να μας ταξιδέψουν σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια όπως μόνο εκείνα ξέρουν.

Την δεύτερη ημέρα την σκυτάλη θα πάρουν οι  Μαρίζα Ρίζου, Πάνος Βλάχος,  Κούπες, Yiname the band, ενώ την stand up διασκέδασή μας θα αναλάβουν οι Αλέξανδρος Χαριζάνης και  Χάρης Νταρζάνος.

Η μέρα με τα χρώματα που έγινε θεσμός

Την τρίτη μέρα θα ξεσηκώσουν τα Ιωάννινα με τις επιτυχίες από τους Josephine – Mente Fuerte –  Αναστάσιος Ράμμος- Marseaux & Solmeister – Στέφανος Πιτσίνιαγκας – Lila- Nansia- DJ Xaris Tsitos  . Από την ημέρα αυτή του Ioannina Lake Festival φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα σε μικρούς και μεγάλους χρώματα, τα οποία θα προμηθεύονται από τους χώρους του festival. Στα decks θα βρίσκεται ο Χάρης Τσίτος για να μας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές.

Πτήσεις με το αερόστατο του Ioannina Lake Festival

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν! Το Ιoannina Lake Festival εξασφαλίζει σε όλους τους κατόχους τριήμερου εισιτηρίου μια βόλτα με… αερόστατο !* (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)*  Η βόλτα θα διαρκέσει περίπου 5 με 10 λεπτά και θα κινηθεί γύρω από την περιοχή του φεστιβαλ για όλες τις ημέρες. Οι ώρες λειτουργίας του αερόστατου θα είναι 19.30 με 22.00.

Πολλαπλές δραστηριότητες στους χώρους του festival

Arial dances, fire shows, έκθεση Photometria, καλλιτεχνικές εκθέσεις από το Atelier Fardela, και ποικίλα ακόμη έργα καλλιτεχνών. Αερόστατα και πολλές ακόμη δραστηριότητες θα λαμβάνουν χώρα ως παράλληλη δράση στους χώρους του festival! Επίσης μια κλήρωση για διετή υποτροφία από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο περιμένει τους κατόχους διημέρου και τριημέρου εισιτηρίου!

Food and Beverage Area με την μπύρα στα 2 ευρώ

Στις εγκαταστάσεις του ΙLF θα βρείτε άφθονο ποτό και φαγητό σε πολύ προνομιακές τιμές για να μπορέσετε να συνδυάσετε γαστρονομική και μουσική διασκέδαση παράλληλα ενώ θα υπάρχει και χώρος καθήμενων.

Η τέχνη ως κεντρική ιδέα του festival

H τέχνη σε όλες της τις μορφές, θα πρωταγωνιστεί φέτος στο Ιοannina Lake Festival! Καλλιτέχνες της πόλης θα παραθέσουν τα εκθέματά τους και θα μας μυήσουν σε έναν art κόσμο για όλα τα γούστα.

Διαθέσιμα εισιτήρια μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της viva και στα φυσικά καταστήματα, manthos group (αβερωφ 12), dr.refill (δωδώνης), dazz coffee, tickets Ioannina (περιφέρεια ηπείρου), και στο κέντρο νέων ηπείρου.

Φυσικά η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά για την θεσμική και οικονομική υποστήριξή τους τις επιχειρήσεις , που στηρίζουν το εγχείρημα του Ioannina Lake Festival αλλά και τα ΜΜΕ που στάθηκαν ως αρωγοί στην προώθησή του.

Προπώληση ημέρας: 14 ευρώ

Προπώληση διημέρου: 26 ευρώ

Προπώληση τριημέρου: 30 ευρώ 

Ταμείο: 17 ευρώ

Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.

*Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά την ΒΙΚΟΣ Α.Ε, την Ηell Energy Drink, την ΠΙΝΔΟΣ Α.Ε, τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο , τον Κάνδαυλο, το Say Yes café, την Terracom, την Lavazza και το Rolling Bar, το Doctorefill, την CODEX, το Σουαρέ, την Pizza Fan, το Patio café, Pas Giannena B.C, Hotel Alexios, Line Tattoo και το Τσίπουρο Makris.