22χρονος φέρεται να μαχαίρωσε 26χρονο φίλο του

Ένας 26χρονος Σπετσιώτης έχασε την ζωή του καθώς φέρεται να έχει μαχαιρωθεί από 22χρονο φίλο του. Οι δύο νέοι ήταν στενοί φίλοι, ο 22χρονος διατηρούσε μπαρ στο νησί και το καλοκαίρι ο 26χρονος Σπετσιώτης σύχναζε εκεί και είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το Πρώτο Θέμα, θύμα και δράστης φέρονται να είχαν και ορισμένες προσωπικές διαφορές, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής τι είδους διαφορές ήταν αυτές.

Οι δυο τους συναντήθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και φέρεται να λογόφεραν αρχικά, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου. Κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει τον λόγο. Στην συνέχεια ο 22χρονος κυνήγησε με πιστόλι τον 26χρονο κι όταν τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, τον μαχαίρωσε στην κάτω κοιλιακή χώρα με στιλέτο, προκαλώντας του θανάσιμο τραυματισμό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας όπου και κατέληξε στις 11 το ίδιο βράδυ.

Οι αστυνομικές Αρχές, προχώρησαν αμέσως στον εντοπισμό και στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Πειραιά.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box