20χρονη έκλεψε 12.000 ευρώ από την μητέρα της κολλητής της

Εικοσάχρονη κοπέλα στα Χανιά κατάφερε να αρπάξει 12.000 ευρώ από τη μητέρα της φίλης της, εκμεταλλευόμενη την αφέλεια του μικρού παιδιού του θύματος. 

Τέλος στη δράση της όμως έβαλαν οι αστυνομικές αρχές στην Κίσαμο Χανίων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι μια 45χρονη γυναίκα από την Αλβανία που ζει και εργάζεται στην περιοχή. Έχει δυο κόρες ηλικίας 10 και 16 ετών.

Η 16χρονη κόρη της γυναίκας, είχε μια «κολλητή» φίλη, μια 20χρονη επίσης αλβανικής υπηκοότητας, η οποία όπως αποδείχτηκε ήταν μόνο κατ’ ευφημισμόν «φίλη». Η 20χρονη λόγω των στενών φιλικών σχέσεων με τη 16χρονη, πήγαινε πολύ συχνά στο σπίτι της για να κάνουν παρέα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη είχε σκοπό να λάβει μέρος και σε καλλιστεία

Πώς «ξάφρισε» τα χρήματα 

Την ίδια ώρα η μητέρα της 16χρονης έβαζε στο σπίτι της, την 20χρονη χωρίς να μπορεί να υποψιαστεί αυτό που θα συνέβαινε. Η 45χρονη μητέρα για να τα βγάλει πέρα, είχε καταφέρει από τη δουλειά της να έχει ένα κομπόδεμα, σε δικό της λογαριασμό στην τράπεζα. Κάποια στιγμή όμως ανακαλύπτει ότι της λείπουν περίπου 12.000 από τον λογαριασμό της. Κίνησε τις διαδικασίες για να δει τι έχει συμβεί και διαπιστώθηκε ότι από 23 Ιουλίου μέχρι 3 Νοεμβρίου είχαν γίνει συνολικά με τη χρεωστική της κάρτα, 31 συναλλαγές, εκ των οποίων 28 αναλήψεις και 3 αγορές. Οι συναλλαγές συνολικά ανέρχονταν στο ποσό των 12.176 ευρώ.

Πώς έκαναν «φτερά» όμως τα χρήματα αυτά με τη χρεωστική κάρτα της γυναίκας από τη στιγμή που η ίδια δεν την είχε χρησιμοποιήσει; Όπως αποδείχτηκε, η 20χρονη κολλητή φίλη της κόρης της, είχε προσεγγίσει τη μικρή της οικογένειας, τη 10χρονη και τάζοντάς της ότι θα τις αγοράσει πράγματα την έβαζε να της δίνει την κάρτα της μητέρας της.

πηγη dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box