«1ο Θεσπρωτών Αντάμωμα» μουσικοχορευτική εκδήλωση

«1ο Θεσπρωτών Αντάμωμα» μουσικοχορευτική εκδήλωση
Η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας διοργανώνει, για πρώτη φορά, μια μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση το «1ο Θεσπρωτών Αντάμωμα».

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 7 το απόγευμα μέσα στο χώρο του παλαιού λιμένα της Ηγουμενίτσας , με τη συμμετοχή πολλών Πολιτιστικών συλλόγων του Νομού μας .Φέτος στο ‘’ 1ο αντάμωμα ‘’ θα ταξιδέψουμε μέσα από τα ήθη, τα έθιμα και τα παραδοσιακά τραγούδια της ξενιτιάς , που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας ολόκληρης της Ηπείρου. Η εκδήλωση θα καλυφτεί τηλεοπτικά . Το υλικό θα χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία τηλεοπτικών εκπομπών και την τουριστική προβολή του τόπου μας.Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος , να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί και με το χειροκρότημα μας να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις νέες , τους νέους και όλους τους ανθρώπους των Πολιτιστικών συλλόγων και των Χορηγών που με τόση προθυμία ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας να συμμετάσχουν και να μας συνδράμουν .

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: