Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Διατροφικές Διαταραχές: H μάστιγα της εποχής

Διατροφικές Διαταραχές: H μάστιγα της εποχής

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Πάνθεον» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου , η ομιλία με θέμα «Διατροφικές Διαταραχές: η μάστιγα της εποχής» που διοργανώθηκε από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διατροφικών Διαταραχών Μελετών και Ερευνών (ΙΔΜΕ).

Τις Διατροφικές Διαταραχές ανέλυσε ο κ. Ιωάννης Σουπιός, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Αντιπρόεδρος του ΙΔΜΕ ενώ ο κ. Ευάγγελος Ζουμπανέας, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Πρόεδρος του ΙΔΜΕ και η κα Μαργαρίτα-Αγγελική Σχινά, Ψυχολόγος και Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διαταραχών αναφέρθηκαν στα Μυστικά Ελέγχου της Πείνας και της Διατροφής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος Γιόγιακας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτυσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δονάτος Μαρτίνης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτριος Πάκος και ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΚΠΠΟ κ. Κωνσταντίνος Βιρβίλης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Ρεγγίνα Δηλαβέρη.

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση των ομιλητών με τους παρευρισκόμενους ενώ ο κ. Ζουμπανέας δώρισε δεκάδες αντίτυπα του βιβλίου του «THIN… positive”.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας θα συνεχίσει να τονίζει την αξία της πρόληψης και να προάγει την υγεία μέσα από τις ενημερωτικές ομιλίες που διοργανώνει με στόχο την υιοθέτηση υγιεινών συμπεριφορών των πολιτών.