Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Το ΚΚΕ(μ-λ) Θεσπρωτίας καταγγέλλει βανδαλισμούς σε υλικό του

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ (μ-λ)  και βίντεο νεολαίας

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής κίνησης της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ(μ-λ) στην πόλη της Ηγουμενίτσας, ερχόμαστε σχεδόν καθημερινά αντιμέτωποι με φασιστικού τύπου στοχευμένες επιθέσεις στο προεκλογικό μας υλικό (πανό, αφίσες, χαρτόνια). Οι επιθέσεις είναι τόσο συχνές, τραμπούκικες και με μένος,  που το προεκλογικό μας υλικό δεν μένει παρά λίγες μόνο ώρες, σε σημείο ολοκληρωτικής εξαφάνισης της άποψης του ΚΚΕ(μ-λ).  

 Πληρωμένα από εθνικιστές συνεργεία σαν τον κλέφτη μέσα στη νύχτα, και σχεδόν κάθε νύχτα, εκτελούν την εντολή να σκίζουν τις αφίσες μας και να κατεβάζουν τα πανό μας. Όμως το πιο ανησυχητικό και επικίνδυνο είναι ότι και διάφορα άλλα φασιστόμουτρα μέσα στην πόλη έχουν εκπαιδεύσει παρέες παιδιών μικρής ηλικίας (14-15 χρόνων) στον τραμπουκισμό ενάντια σε ό,τι είναι κόκκινο, ενώ παράλληλα τους ντοπάρουν με το δηλητήριο του φασισμού. 

Δεν μας παραξενεύει το γεγονός ότι η άποψη της οργάνωσης που εκφράζεται με το κεντρικό της σύνθημα ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ, αλλά κυρίως η δράση της μέσα στο λαό και τους αγώνες του, ενοχλεί το σύστημα και τα μαντρόσκυλά του.  

Όμως αυτές οι επιθέσεις δε στοχεύουν μόνο το ΚΚΕ(μ-λ). Κυρίως στρέφονται ενάντια στη δυνατότητα του λαού και ειδικά της νεολαίας να αναγνωρίσει τους πραγματικούς εχθρούς της, να αντισταθεί, να οργανωθεί και να διεκδικήσει ζωή με δικαιώματα, κόντρα στο μαύρο μέλλον που της ετοιμάζει το σύστημα της βαρβαρότητας και απανθρωπιάς. Να συναντηθεί με τις κόκκινες ιδέες, να δει το όραμα και την προοπτική μιας άλλης κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση. 

Θα συνεχίσουμε επίμονα και αποφασιστικά τις παρεμβάσεις μας ανοιχτά στο λαό, όπως κάναμε πάντα. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την κατεύθυνση της οργάνωσης-αντίστασης, της μαζικής δράσης και του αγώνα, ως τη μόνη κατεύθυνση που δίνει διέξοδο στις αγωνίες του λαού και των παιδιών του. 

Καταγγέλλουμε το βρόμικο ρόλο του φασισμού που τρέφεται από το σάπιο σύστημα για να το υπηρετεί. Καταγγέλλουμε στους μαθητές τη δράση των φασιστών και τους καλούμε να τους απομονώσουν  στα σχολειά της και στους χώρους που συχνάζουν. ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΪΚΟΙ! 

Το ΚΚΕ(μ-λ) απευθύνεται στη νεολαία και με το παρακάτω βίντεο