Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Τον Αλέξανδρο Πάνο απέκτησε ο Θεσπρωτός

Ο Αλέξανδρος Πάνος νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θεσπρωτού

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Πάνου. Ο Αλέξανδρος Πάνος γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 2002. Αγωνίστηκε στις ομάδες Νέα Καλλικράτεια, Απόλλωνα Παραλιμνίου και πέρυσι στον Καραϊσκάκη Άρτας. Έχει ύψος 1.84 μ. Παίζει στις θέσεις του αριστερού ακραίου αμυντικού και μέσου. Υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνων και θα φοράει τη φανέλα με το Νο 24.

Σε δήλωσή του με αφορμή τη μεταγραφή του στο Θεσπρωτό, σημείωσε: ¨Ευχαριστώ τον προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα, τον γενικό αρχηγό κ. Παρασκευά Βλάχο, όλο το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Επίσης ευχαριστώ θερμά τον εκπρόσωπό μου κ. Σίμο Βαταμίδη που είναι για μένα ‘δεύτερος πατέρας’ μου. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα του Θεσπρωτού να πετύχει τους στόχους του». 

Στον αγωνιστικό τομέα με μία προπόνηση θα ολοκληρωθεί αύριο η προετοιμασία της ομάδας της Ηγουμενίτσας εν όψει του κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Bettson Super League 2.