Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Τι δήλωσε ο πατέρας των 3 κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης μετά την συνάντηση με την Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης, αναφέρθηκε σε δήλωση του, για την πρώην σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως η κατηγορούμενη, χωρίς να θελήσει να σχολιάσει δικές της δηλώσεις μετά την συνάντηση που είχαν στην ΓΑΔΑ.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Θέλω να τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της οδύνης για τον χαμό των τριών παιδιών μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, ενώπιον των αρμοδίων. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

Η κατηγορούμενη μετά την συνάντηση που είχαν είχε ισχυριστεί ότι ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε ότι θα στηρίξει το κατηγορητήριο για να μην μπει φυλακή και για να μπορεί να δουλέψει καθώς τον έδιωξαν από την δουλειά.

Σύμφωνα με την ίδια ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε «εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω», κάτι που δεν της δίνει ικανοποίηση. «Με έδιωξαν από τη δουλειά» της είπε για να τον ρωτήσει: «Σοβαρολογείς;», και συμπλήρωσε: «Μίλησα με τον Μάνο σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και να μπορέσει να έχει χρήματα λέει να μου δίνει».