Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Τι απαντά ο αντιδήμαρχος κ. Ντάγκας σε δημοσιεύματα μας για το σχολείο Βούλγαρη

Ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ντάγκας απάντησε σε αναρτήσεις που αφορούσαν την τοποθέτηση του στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα έργα στο σχολείο Βούλγαρη. Ένα εμβληματικό έργο για την Παραμυθιά που μας πονάει όλους και θέλουμε αυτό το στολίδι της πόλης να γίνει πόλος έλξης.

Ο αντιδήμαρχος στην απάντηση του αναφέρει:

Με αφορμή ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε σέ ιστοσελίδα, σχετικά με την τοποθέτηση μου στο δημοτικό συμβούλιο στις 19/01 /22, περί της εγκατάστασης του εργολάβου και τό ξεκίνημα τών εργασιών στο σχολείο Βούλγαρη.
Έχω να τονίσω πως η εταιρεία ΤΡΊΑΙΝΆ Α.Ε στις 30/11/21 υπέγραψε τήν σύμβαση κατασκευής του έργου, πράγμα που σημαίνει τήν αυτόματη ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ του ανάδοχου στο έργο.
Στήν συνέχεια όι μηχανικοί της εταιρείας, αφού παρέλαβαν τα κλειδιά του σχολείου, πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις με τίς τεχνικές υπηρεσίες τού Δήμου μας προκειμένου να επιλυθούν τυχόν θέματα που προέκυπταν.
Και τέλος υπέβαλαν ως οφείλουν τό χρονοδιάγραμμα εργασιών της εταιρείας, τό οποίο ακολουθεί τήν υπογραφή της σύμβασης, και τό οποίο εγκρίθηκε από τίς τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας στις 24/12/21 μέσα στο χρονοδιάγραμμα δηλώνεται ξεκάθαρα πως οι εργασίες καθαιρεσεως ξεκινούν τόν ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΎ 2022
Και τά δύο αυτά έγγραφα βρίσκονται στις τεχνικές υπηρεσίες και μπορεί όποιος θέλει να τά ελέγξει..
Αισθάνθηκα την ανάγκη να τοποετηθω όχι τόσο για ν απαντήσω στό συγκεκριμένο άρθρο, όσο για να ενημερώσω σωστά και έγκυρα τους συνδημότες μου, τούς οποίους οφείλω να υπηρετώ, και ν αποκαταστήσω τήν αλήθεια.
Ό καθένας από μας έχει τήν δική του αλήθεια… αρκεί όμως να τήν αποδεικνύει…

Καταρχήν να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα. Η ιστοσελίδα που έκανε τις αναρτήσεις ήταν το paramythianews.gr και το periodikostep.gr

Τι έλεγαν οι αναρτήσεις; Η πρώτη είχε απόσπασμα με το τι είπε ο κ. Ντάγκας στο δημοτικό συμβούλιο (Στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σουλίου ο νέος αντιδήμαρχος Γιώργος Ντάγκας είπε και μάλιστα με ιδιαίτερη έμφαση ότι “εγκαταστάθηκε στο σχολείο Βούλγαρη ο εργολάβος και ξεκίνησαν οι εργασίες”.), αναφέροντας ότι στην ουσία δεν είχαν ξεκινήσει οι εργασίες καθώς δεν είχε αδειάσει ο χώρος (Βλέπε βίντεο 1).

Μετά από αυτήν την ανάρτηση, σήμερα, συνεργεία άρχισαν να αδειάζουν τον χώρο (τυχαίο;). Και αναρτήσαμε 2 φορές για αυτές τις κινήσεις (βλέπε βίντεο 2)

Δηλαδή, με απλά λόγια, σήμερα άδειασε ή ξεκίνησε να αδειάζει ο χώρος. Ναι έχει δίκιο ο κ. Ντάγκας, εντός του Ιανουαρίου ξεκίνησε να καθαρίζεται ο χώρος. Αλλά αυτό έγινε σήμερα.

Ενώ στο δημοτικό συμβούλιο έλεγε ότι είχαν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες. Και αυτό επισημάναμε. Ότι δηλαδή δεν είχαν ξεκινήσει οι εργασίες. Αν έλεγε ότι έχει υπογραφεί η σύμβαση και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν τα έργα θα ήταν διαφορετικό από το ήδη έχουν ξεκινήσει τα έργα.

Η διαφορά μας λοιπόν είναι στην ουσία του πράγματος και όχι στο τυπικό μέρος ή στην όποια ορολογία θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε.

Όσο για την απόδειξη…. τα βίντεο είναι νομίζω ξεκάθαρα.

Και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

Βίντεο 1

Βίντεο 2