Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Δημητρίου

Την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Δημητρίου, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Τον Υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ υποδέχθηκαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ευάγγελος Μυλωνάς, ο Γενικός Γραμματέας κ. Βασίλης Στέφος, ο Ταμίας και Οργανωτικός Γραμματέας κ. Θωμάς Κολιοφώτης, τα μέλη της Ένωσης κ. Θεοδώρα Σφενδόνη και Δημήτρης Κωστής.

Ο Γιώργος Δημητρίου άκουσε με προσοχή τα χρόνια αιτήματα των Αστυνομικών. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ευάγγελος Μυλωνάς, η αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικίνδυνο αποτελεί βασικό αίτημα των αστυνομικών που όλες οι κυβερνήσεις υπόσχονται και καμία δεν το έχει κάνει πράξη. Ένα ακόμα ζήτημα είναι η εισαγωγή των υπαλλήλων στο σώμα μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων και όχι από το “παράθυρο” , η εναρμόνιση του επαγγέλματος με τον Δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και τα εφόδια που θα πρέπει να παρέχει η πολιτεία στους αστυνομικούς, τόσο ατομικά όσο και υπηρεσιακά.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης έκανε επίσης εκτενή αναφορά στις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς τους, ώστε να αποκτήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας το Αστυνομικό μέγαρο που της αξίζει!

Στη συνέχεια ο Γιώργος Δημητρίου επισκέφθηκε το γραφείο του Διοικητή της Ασφάλειας κ. Ευάγγελου Βάσσιου και συνομίλησε με υπαλλήλους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαϊου.

“Η πολιτεία οφείλει να φροντίσει ώστε η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας να αποκτήσει το δικό της “σπίτι”. Το κράτος πρέπει να δημιουργήσει τους θεσμούς που θα κάνουν την Αστυνομία ανεξάρτητη και φιλική προς τον πολίτη” τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Δημητρίου κατά την συνάντηση του με τους Υπαλλήλους της αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας.