Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Τα 5 κομμάτια που χρειάζεται η χειμερινή ντουλάπα σου

Τα 5 κομμάτια που χρειάζεται η χειμερινή ντουλάπα σου

Ο καιρός έχει κρυώσει και είναι ώρα να αρχίσεις να διαμορφώνεις τη χειμερινή ντουλάπα σου. Να ενσωματώσεις καινούργια ρούχα σε αυτήν, αλλά και να ξεκαθαρίσεις ποια από τα παλιά σου ρούχα δεν θα σου χρειαστούν φέτος. Όταν θα κάνεις αυτό το απαραίτητο ξεκαθάρισμα, είναι καλή ιδέα να έχεις κατά νου μερικά κομμάτια που σίγουρα πρέπει να υπάρχουν στην χειμερινή γκαρνταρόμπα σου.

  • Μάλλινο παλτό

Ένα μάλλινο παλτό θα σε συνοδεύσει οπουδήποτε και αν θέλεις να πας. Είτε στη δουλειά είτε σε μια βόλτα με τις φίλες σου. Μπορείς, επίσης, να το φορέσεις για πιο επίσημες εμφανίσεις, καθώς αναβαθμίζεται πανεύκολα με ένα ζευγάρι τακούνια. Σκέψου ακόμη το εξής: Επειδή κατά τη διάρκεια του χειμώνα το look σου απαρτίζεται κυρίως από τα μπουφάν και τα παλτό σου, ίσως είναι καλή ιδέα να επιλέξεις ένα statement παλτό το οποίο θα έχει μεγαλύτερο οπτικό ενδιαφέρον. Έτσι, θα είσαι και στιλάτη, αλλά και όσο ζεστή χρειάζεται. 

  • Μπουφάν

Μια που μιλήσαμε για τα παλτό, ας τονίσουμε και τα μπουφάν. Προφανώς χρειάζεσαι και μερικά χοντρά μπουφάν για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Είναι η κατάλληλη επιλογή για τις πιο casual εξόδους σου, ενώ σου δίνουν αρκετό χώρο για να φορέσεις περισσότερες στρώσεις ρούχων. Παράλληλα, είναι χρήσιμα και για χειμερινά ταξίδια.

  • Ζακέτες

Δεν γίνεται να μην υπάρχουν ζακέτες στην ντουλάπα σου για το χειμώνα. Και τα συγκεκριμένα κομμάτια είναι εξαιρετικά για να κάνεις αποτελεσματικό layering στα ρούχα σου. Το καλό με τις ζακέτες γυναικείες πλεκτές είναι ότι αν ζεσταθείς πολύ, έχεις την επιλογή να τις αφαιρέσεις από το outfit σου και να τις αποθηκεύσεις με ευκολία στην τσάντα σου. Επίσης, δεν είναι τόσο βαριές όσο τα μπουφάν και τα παλτό, συνεπώς είναι εξαιρετικά πανωφόρια για την περίοδο που ο καιρός δεν έχει παγώσει ακόμη υπερβολικά.

  • Κολλητά τζιν

Μπορεί τα φαρδιά τζιν να είναι περισσότερο της μόδας αυτήν τη στιγμή, αλλά τα κολλητά τζιν συνεχίζουν να έχουν τα πλεονεκτήματά τους. Επειδή αγκαλιάζουν το πόδι, συνδυάζονται υπέροχα με τα πιο oversized πουλόβερ και τις φαρδιές μπλούζες. Είναι σημαντικό να δημιουργείς ισορροπίες στο look σου και τα φαρδιά tops, συνδυασμένα με φαρδιά bottoms δεν σε βοηθούν ιδιαίτερα σε αυτό. Αν θέλεις να έχεις ακόμη μεγαλύτερη άνεση στην κίνησή σου, τα κολάν είναι και αυτά εξαιρετική λύση.

  • Ψηλές μπότες

Όταν λέμε ψηλές εννοούμε μπότες που φτάνουν στα γόνατά σου. Αυτά τα παπούτσια έχουν δύο σημαντικά θετικά στοιχεία. Το πρώτο είναι ότι ζεσταίνουν τα πόδια σου και δεν χρειάζεται να φοράς πολύ ψηλές κάλτσες με τα μίνι σου. Το δεύτερο είναι ότι συνδυάζονται φανταστικά τόσο με καθημερινά τζιν, όσο και με πιο επίσημα κομμάτια όπως μοντέρνα φορέματα.