Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Σύσκεψη Πολιτών στην Ηγουμενίτσα για την ακρίβεια

Ανακοίνωση – Κάλεσμα

Δεν θα προσαρμοστούμε – Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι

Την ίδια στιγμή που μπαίνουμε στο βαρύ χειμώνα που μας έταξαν, προαναγγέλλουν προϋπολογισμό με μπόλικη φτώχεια, περικοπές και επιδόματα κοροϊδίας όπως αυτά με τα οποία μας εμπαίζουν όλη την προηγούμενη περίοδο.  

Κόβουν το ρεύμα καθημερινά σε δεκάδες λαϊκά νοικοκυριά και μπουκάρουν με τα όργανα τρομοκρατίας και καταστολής σε σπίτια, έπειτα από τις εντολές των αρπαχτικών. Στην πραγματικότητα βάζουν τη ζωή όλου του λαού και της χώρας σε ‘πλειστηριασμό’ αφού για τη μεγάλη πλειοψηφία δεν είναι δεδομένη ούτε η στέγαση ούτε το φαγητό και την ίδια ώρα αυξάνουν τους κινδύνους με την εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο της Ουκρανίας εξυπηρετώντας τα Νατοϊκά γεράκια.  

Ενώ το μεγάλο Κεφάλαιο κάνει μπίζνες με κερδοφορία εκατομμυρίων και η μεταφορά πλούτου προχωράει με τρελούς ρυθμούς, οι οδηγίες που έρχονται στα σχολεία είναι να ανάβουν μία ώρα τη θέρμανση και τα νοσοκομεία να μειώσουν κατά 10% την κατανάλωση ρεύματος με ότι αυτό συνεπάγεται για τα παιδιά και τους ασθενείς.

Ο περιφερόμενος θίασος της Κυβέρνησης, αφού πρώτα απέδειξε πως το καλάθι του νοικοκυριού είναι μία κοροϊδία, συνεχίζει να κάνει τις εβδομαδιαίες δωρεάν διαφημίσεις στις μεγάλες αλυσίδες supermarket προκαλώντας το λαό που βλέπει το εισόδημά του να μειώνεται καθημερινά με τον πραγματικό πληθωρισμό να βρίσκεται πάνω από το 10% και τις εκτιμήσεις για το 2023 να είναι εφιαλτικές.

Όμως, η μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων, της νεολαίας και του λαού στην Απεργία της 9ης Νοεμβρίου και στις διαδηλώσεις του Πολυτεχνείου ήταν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα που πρέπει να βρει συνέχεια και να αναπτυχθεί. Η μαζική κινητοποίηση ενάντια στην έξωση της συνταξιούχου και οδήγησε τελικά στην ακύρωση της, δείχνει πως ο λαός μας μπορεί μόνο μέσα από τους αγώνες να αντισταθεί στη λαίλαπα ενάντια στη λαϊκή κατοικία όπως και απέναντι στην φτώχεια, την ακρίβεια και την επίθεση συνολικά!

Να συζητήσουμε, να οργανωθούμε και να συγκροτήσουμε τις δικές μας απαντήσεις!  

Ανοιχτή Σύσκεψη την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου, 7.00 μμ στο κέντρο ‘Σταυροδρόμι’ στην Ηγουμενίτσα με σκοπό τη διοργάνωση συγκέντρωσης ενάντια στην Ακρίβεια.

Πολίτες Θεσπρωτίας ενάντια στην Ακρίβεια