Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Σύλληψη αλλοδαπού για κατασκοπεία 

Στη σύλληψη ενός 76χρονου αλλοδαπού, προέβησαν μεσημβρινές ώρες την 16.03.2022, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης για παράβαση του άρθρου 148 παρ. 2 του Π.Κ. (περί κατασκοπείας).

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω εντοπίστηκε στον δεξιό λιμενοβραχίονα του λιμένα Μυτιλήνης να παρακολουθεί κινήσεις πλωτών μέσων του Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού.

Κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε σε φωτογραφική μηχανή που κατείχε, βρέθηκε φωτογραφικό υλικό των σκαφών κατά την είσοδο και έξοδο τους προς εκτέλεση περιπολίας.

Από τη Λιμενική Αρχή κατασχέθηκαν η φωτογραφική μηχανή και η κάρτα μνήμης καθώς και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο ξενοδοχείου στην πόλη της Μυτιλήνης όπου διαμένει ο 76χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:- δύο (02) usb memory stick,- πέντε (05) ψηφιακές κάρτες αποθήκευσης,- μία (01) φωτογραφική μηχανή,- ένας (01) φωτογραφικός φακός,- ένας (01) εξωτερικός σκληρός δίσκος και- ένας (01) φορητός υπολογιστής. 

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.