Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συνέντευξη Μάριου Κάτση στο περιοδικό Step: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και πάλι ο νικητής των εκλογών

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης παραχώρησε συνέντευξη στο ειδικό τεύχος του περιοδικού Step. Η συνέντευξη έχει ως εξής:

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της κυβέρνησης και τις επίσημες δηλώσεις οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο. Το περιοδικό Step μίλησε με τον βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριο Κάτση έχοντας ως αποτέλεσμα μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Βρισκόμαστε σε χρονιά εκλογών, και σε εθνικό επίπεδο. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μακροβιότερη στα μνημονιακά χρόνια. Πως τα καταφέρατε;

Είμαστε η κυβέρνηση που θα έχει εξαντλήσει την τετραετία μετά από πολλά χρόνια. Κυρίως όμως είμαστε η μοναδική κυβέρνηση που έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια, στα οποία άλλοι μας έβαλαν και απέτυχαν να μας βγάλουν. Έχω την πεποίθηση ότι αυτό το καταφέραμε γιατί, η πλειοψηφία της κοινωνίας μάς στηρίζει ή τουλάχιστον δείχνει ανοχή, καθώς αναγνωρίζει την προσπάθεια και περιμένει ακόμη περισσότερα από εμάς. Χωρίς τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα που βάζουν πλάτη, θα είχαμε ήδη πέσει, ειδικά από την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ και του παλιού συστήματος εξουσίας, πολεμούν αυτή την κυβέρνηση όσο καμιά στο παρελθόν.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο Step-politiki.gr