Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συνάντηση στο Καρκαμίσι για τον τουρισμό στον δήμο Σουλίου

Συνάντηση έγινε χθες το βράδυ στην Παραμυθιά, την οποία διοργάνωσε ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς με την συμμετοχή της δημοτικής αρχής, φορέων και επαγγελματιών, ώστε να ενισχυθεί το τουριστικό προϊόν στον δήμο Σουλίου.

Αποφασίστηκε σε συνεργασία με τον δήμο να αναδειχθεί ο θρησκευτικός τουρισμός (με συνεργασία και της Μητρόπολης Παραμυθιάς), αλλά και σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος όπως το Ρολόι ή ο Πύργος Κούλια. Ο εμπορικός σύλλογος θα φτιάξει ένα τουριστικό περίπτερο στην Γλυκή ενώ θα γίνουν συναντήσεις με τουριστικές επιχειρήσεις και καταλύματα της Πάργας και των Συβότων ώστε να γίνονται εκδρομές σε Αχέροντα – Σούλι – Παραμυθιά.

Ο εμπορικός σύλλογος θα διοργανώσει ημερίδα τον Μάρτιο με τουριστικούς πράκτορες ενώ σύντομα ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Κώτσης με τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Παππά θα έρθουν σε επαφή με μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο στην Πάργα.

Επίσης αποφασίστηκε σε συνεργασία με τον δήμο να έρθουν δημοσιογράφοι  διαπιστευμένοι στο τουριστικό ρεπορτάζ για να γνωρίσουν και να προβάλλουν την περιοχή.