Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συγκλονιστική η μαρτυρία της 24χρονης που βιάστηκε στην Θεσσαλονίκη

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 24χρονης Γ.Μ. μπροστά στην κάμερα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην zougla, όπου περιέγραψε το πως βρέθηκε στο ξένο δωμάτιο.

Όπως είπε θυμόταν αμυδρά τις σκηνές που έζησε:  «Στο δωμάτιο θυμάμαι δυο άτομα. Έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση από τον έναν άνθρωπο την στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Και ήταν από πάνω μου. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συναινούσα ποτέ αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά».

«Είχα φτάσει σε ένα σημείο το οποίο ήμουν λιπόθυμη. Ήμουν ένας άνθρωπος μη λειτουργικός, χωρίς συνείδηση. Δεν μπορούσα να συναινέσω ή να αποτρέψω κάτι» είπε η 24χρονη.

«Ξύπνησα στις 11 παρά και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω το κινητό μου και είχα ένα μήνυμα από τον άνθρωπο που με κάλεσε στο ξενοδοχείο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει που είμαι. Δεν είχα ακόμα κανέναν έλεγχο. Έτσι όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχο μου. Ήμουν αδιάθετη και δεν καταλάβαινα γιατί έλειπε το εσώρουχο μου. Γυρνάω στο δωμάτιο να το δω και είδα αντρικά ρούχα, κάλτσες, χάπια, μια βαλίτσα. Δεν ήταν κανένας άλλος στο δωμάτιο. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου και τον ρώτησα τι δουλειά έχω εγώ σε αυτό το δωμάτιο. Και μου είπε να ηρεμήσω και να φύγω από εκεί για να μην με ενοχλήσουν. Ταράχτηκα, άρχισα να κλαίω και να φωνάζω. Πήρα τηλέφωνο έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει σε αυτήν την κατάσταση. Ντρεπόμουν γιατί συνειδητοποίησα ότι μπορεί να έπεσα θύμα βιασμού» είπε η 24χρονη και ανέφερε πως το τηλεφώνημα ήταν στον εργοδότη της.

Σε άλλο σημείο η 24χρονη είπε: “Υπήρχαν γύρω στα 15 με 17 άτομα και υπήρχαν και άλλες κοπέλες. Δεν συστηθήκαμε με κανέναν. Δεν γνώριζα κάποιον εκτός από τον Μάνο και ακόμα ένα παιδί, το οποίο ήρθε να γνωριστούμε μέσω μιας γνωστής μου που βρήκαμε στο πάρτι. Ήταν μόνες μας, τρία κορίτσια σε μια γωνία και αποφασίσαμε να απέχουμε από όλο αυτό. Ήταν φανερό πως δεν ήμασταν και ευχαριστημένες με το πάρτι και είπαμε να καθίσουμε μισή με μια ώρα, να πιούμε ένα ποτό και να φύγουμε”.

Έπειτα, η 24χρονη είπε πως “ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνιας δικής της επιλογής, αφού τα έβαλε εκείνη” και σημείωσε πως της έφεραν ακόμα ένα, που αν και δεν το είχε βάλει εκείνη, το ήπιε. Μετά, η ίδια υπογράμμισε πως μπορεί να ήταν ζαλισμένη από το ποτό, αλλά ξαφνικά “έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της”.

Στη συνέχεια βγήκε από το ξενοδοχείο, οι δύο φίλες της έφυγαν και εκείνη προσπαθούσε να βρει το αυτοκίνητό της χωρίς να τα καταφέρει. Αποφάσισε να επιστρέψει καθώς δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει ή να βρει ταξί και έκλεισε ένα δωμάτιο για να κοιμηθεί. Την στιγμή που πήγαινε στο εν λόγω δωμάτιο , η 24χρονη αποκάλυψε πως είχε συνάντηση με τρεις άνδρες σε έναν διάδρομο του ξενοδοχείου, οι οποίοι προσπάθησαν να την πείσουν -όπως υποστήριξε- να αφήσει το δωμάτιο που είχε κλείσει και να πάει να κοιμηθεί σε ένα άλλο.

Η 24χρονη ξεκαθάρισε πως δεν συναίνεσε σε τίποτα από όλα όσα έγιναν, αφού ήταν εμφανές ότι χρειαζόταν άμεση βοήθεια.

«Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα»

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η 24χρονη Γεωργία, τόνισε πως: «Πήγα στον Ιατροδικαστή τρεις ημέρες αργότερα και μου είπαν να μην πλυθώ. Αυτό με είχε τρελάνει. Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα. Υπήρχαν σημάδια στα πόδια μου. Πάρα πολλές μελανιές. Οι τοξικολογικές έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας».

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη: