Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Στο εργοτάξιο κατασκευής εργοστασίου φαρμακευτικής κάνναβης ο Άδωνις (Βίντεο – Φωτό)

Κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενη από τον Άδωνη Γεωργιάδη,  Κωνσταντίνο Τασούλα , Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου και τους υποψήφιους βουλευτείς Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα, Έρρικα Ντούμα και Γιάννη Παπαγιάννη καθώς και από στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας έκανε περιοδεία στην Θεσπρωτία.

Βασικές επισκέψεις τους ήταν στην πρώτη μονάδα εκτροφής γαρίδας, στο ΒΙΟΠΑΘΕ και στο εργοτάξιο για την κατασκευή του εργοστασίου φαρμακευτικής κάνναβης στο Καρβουνάρι. Επίσης περπάτησαν σε κεντρικά σημεία της Ηγουμενίτσας, της Παραμυθιάς και στο Γαρδίκι.

Στην Παραμυθιά τους υποδέχθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς. Κατά την ολιγόλεπτη συνάντηση δώρισαν εικόνα του Αγίου Δονάτου ενώ δόθηκε και υπόμνημα με τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη μας και κυρίως το μόνιμο πρόβλημα των διακοπών της ηλεκτροδότησης, υπενθυμίζοντας στον κ. Γεωργιάδη και παλαιότερη επιστολή που του είχε σταλεί ελπίζοντας να δοθεί λύση στο πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Στο Καρβουνάρι αρχικά πήγαν στο εργοτάξιο όπου τους υποδέχθηκε ο CEO της SiTec Pharma Χάρης Καγκιούζης ο οποίος τους ενημέρωσε για την επένδυση και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Στην συνέχεια έγιναν ομιλίες στους παρευρισκόμενους σε καφενείο στο χωριό. Ομιλητές ήταν ο Βασίλης Γιόγιακας, ο κ. Τασούλας, ο κ. Γεωργιάδης ενώ τον λόγο πήρε και ο κ. Καχριμάνης. Στην συγκέντρωση ήταν πολλά στελέχη της ΝΔ καθώς και ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Δείτε αποσπάσματα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ