Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Σκέφτεσαι να κάνεις μανίκι tattoo; Δες τι πρέπει να λάβεις πρώτα υπόψη

Ένα μανίκι από tattoo δεν είναι απλά μια «ζωγραφιά», αλλά ολόκληρη τροποποίηση ενός σημείου σώματος. Είναι κάτι που ξεχωρίζει (και σε ξεχωρίζει) καλλιτεχνικά, δίνοντας μια πιο ενδιαφέρουσα διάσταση στην εικόνα σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μανίκι, δες τι πρέπει να προσέξεις.

  1. Μην το κάνεις επειδή απλά το κάνουν άλλοι

Το βλέπεις σε σεφ, ποδοσφαιριστές και rappers / trappers. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις κι εσύ. Ένα μανίκι, όπως και ένα οποιοδήποτε τατουάζ, το κάνεις επειδή σε εκφράζει και σου αρέσει, όχι για να γεμίζει απλά «κενό χώρο». Από τον απλό θαυμασμό ως την υλοποίηση ενός σχεδίου, απαιτείται η σκέψη. Η δική σου σκέψη.

  • Μήπως είναι κάτι που θα σε δυσκολέψει στην επαγγελματική σου καθημερινότητα;

Αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις ένα από τα παραπάνω επαγγέλματα και χρειάζεται να ακολουθήσεις μια «συμβατική» καριέρα, τότε θα πρέπει να σκεφτείς αν το μανίκι θα σε δυσκολέψει σε αυτήν. Ναι, μπορεί να νομίζουμε πως είμαστε άνθρωποι του σήμερα, όμως, αυτό δεν αντιστοιχεί απόλυτα στην πραγματικότητα. Θεώρησε, λοιπόν, πώς κάποιοι υποψήφιοι εργοδότες σου μπορεί να μη βλέπουν με καλό μάτι την καλλιτεχνική σου παρέμβαση.

  • Θέλει χρόνο για να πάρει την τελική του μορφή. Πολύ χρόνο.

Με ένα session δεν βγαίνει το μανίκι. Χρειάζεται, ανάλογα το σχέδιο και το μέγεθος, να γίνουν διαφορετικές συνεδρίες, ώστε σε καθεμία από αυτές να σχεδιάζεται ένα διαφορετικό σημείο του. Που σημαίνει ότι θα υπάρχουν κάποια «άχαρα» διαστήματα πάνω σου, όπως επίσης και το ότι δεν υπάρχει γυρισμός. Για να μη σκεφτείς την αφαίρεση τατουάζ με laser από τις πρώτες συνεδρίες, εμπιστεύσου τον artist για συμβουλές, και όχι μόνο τις επιθυμίες σου.

  • Σκέψου το στυλ που θέλεις να ακολουθήσεις

Αν έχεις αποφασίσει πως όντως το θέλεις, πρέπει να βρεις το στυλ του tattoo σου. Παραδοσιακό, tribal, γεωμετρικό ή watercolor; Κάνε την έρευνά σου και βρες ποιο στυλ σού αρέσει περισσότερο. Εφόσον θα γίνει μανίκι, θα πρέπει να λάβεις υπόψη τον παράγοντα της έκτασης του tattoo.

  • Βρες τον artist που μπορεί να εξυπηρετήσει το στυλ αυτό

Δεν κάνουν όλοι οι tattoo artists τα ίδια στυλ και σχέδια. Αν απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία – μέλος ενός tattoo studio (κάτι που σου προτείνουμε), δες αν όντως μπορεί να ακολουθήσει το στυλ που επιθυμείς. Μια συνάντηση μαζί του στο studio θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις.

  • Χρειάζεται φροντίδα στο maximum

…όπως και κάθε tattoo, άλλωστε. Αντηλιακό κάθε μέρα – όλη μέρα είναι σύμμαχός σου στη μάχη ενάντια του αποχρωματισμού. Αν δεν θέλεις να γίνει αφαίρεση tattoo, τότε θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για να το διατηρήσεις «ζωντανό».

Κάθε μανίκι έχει τη δική του ιστορία, ζωγραφισμένη πάνω του. Διάλεξε εσύ τη δική σου.