Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Σαν “Λεκέ” περιέγραψε τους νεκρούς της πανδημίας βουλευτής της ΝΔ

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σιμόπουλος στην τηλεοπτική εκπομπή Kontra24 εκτός των άλλων είπε για το θέμα της πανδημίας: “Αυτό που θέλουν να περάσουν η αντιπολίτευση και ένα μέρος των δημοσιογράφων κάνοντας την τρίχα, τριχιά.  Άλλη είναι η Ελλάδα έξω για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων”

Η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη του επισήμανε “23.700 νεκρούς μετράει η χώρα κ. Σιμόπουλε. Η τρίχα δεν γίνεται τριχιά έτσι…” για να λάβει την εξής απάντηση:

‘Όταν ο λεκές τον βλέπεις, τον βλέπεις, τον βλέπεις, μπορεί να μεγαλώνει κιόλας, αν επικεντρώνεσαι στον λεκέ”, είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Σιμόπουλος.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

«Λεκές» και «τρίχα που γίνεται τριχιά» οι 23.700 νεκροί για τον Σιμόπουλο της ΝΔ – Θα διαγραφεί;”

Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς το θράσος των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που φτάνουν στο σημείο να χυδαιολογούν εις βάρος των νεκρών της πανδημίας.

Ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος εχθές το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra στην εκπομπή Kontra24 αποκάλεσε “λεκέ” τους 23.700 θανάτους και την πανδημία… τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση.

Εντύπωση πλέον δεν προκαλεί η ωμότητα με την οποία εκφράζουν την πλήρη αδιαφορία τους. Εντύπωση προκαλεί που πλέον το κάνουν και δημόσια προσβάλλοντας τις χιλιάδες οικογένειες των συνανθρώπων μας που έχουν φύγει τα τελευταία δύο χρόνια από τη ζωή λόγω κορονοϊού.

Περιμένουμε την αυτονόητη διαγραφή Σιμόπουλου από τον κ. Μητσοτάκη. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσει πως τα λόγια του εκφράζουν και τον ίδιο, κάτι που δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση.

Δείτε το βίντεο από ανάρτηση του κ. Ηλιόπουλου: