Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Προσλήψεις στον δήμο Σουλίου ή τρεχάτε ποδαράκια μου!!!!

Ο δήμος Σουλίου όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας (Δείτε εδώ) ανακοίνωσε ότι θα κάνει 5 προσλήψεις για τον τομέα καθαριότητας. Η ανάρτηση έγινε μόνο στην ιστοσελίδα του δήμου χθες και δίνει περιθώριο μέχρι την Δευτέρα να γίνει η αίτηση. Ουσιαστικά δίνει ένα περιθώριο 2 εργάσιμων ημερών, την σημερινή μέρα που είναι παραμονή Χριστουγέννων και την Δευτέρα. Και όσοι ενημερώνονται από την ιστοσελίδα μας, αφού η ανάρτηση έγινε σήμερα έχουν μόνο την Δευτέρα!!!

Φυσικά, όπως συνηθίζει ο δήμος Σουλίου, δεν έστειλε δελτίο τύπου ώστε τα ενημερωτικά site να ενημερώσουν εγκαίρως τους δημότες. Μέχρι τώρα, τουλάχιστον το periodikostep.gr έχει λάβει ελάχιστα δελτία τύπου…. και αυτά για να απαντήσει σε σχόλια της αντιπολίτευσης.

Για τις απαντήσεις στον κ. Κάτσιο λοιπόν υπάρχει το “σύστημα” αποστολής δελτίων τύπου, για θέματα ενημέρωσης των πολιτών υπάρχει μόνο η σελίδα του δήμου και φυσικά όχι για όλα τα θέματα. Το έχουμε πει πάλι…. η ενημέρωση δεν είναι το ατού της δημοτικής αρχής!!!

Ίσως η δημοτική αρχή να πιστεύει ότι οι δημότες κάθε τρεις και λίγο μπαίνουν στην ιστοσελίδα του δήμου για να πληροφορηθούν τα νέα του δήμου… Ιδίως τις γιορτινές μέρες.

Εντάξει, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη για αυτές τις προσλήψεις…. αλλά δεν χρειάζεται ένα εύλογο διάστημα ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων;

Και μία διάχυση της πληροφορίας μέσω των ΜΜΕ της περιοχής; Τόσο δύσκολο είναι;

Ήδη πολλοί δημότες σχολιάζουν αρνητικά και την ελλιπή ενημέρωση και τα σφιχτά χρονικά όρια.