Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πραγματοποίηση ημερίδας στην Ηγουμενίτσα για τον αθλητικό τουρισμό

Ολοκλήρωση Ημερίδας για τον Αθλητικό Τουρισμό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με τίτλο «Οργάνωση Αθλητικών Δρώμενων & Αθλητικός Τουρισμός – Σύγχρονες Τάσεις & Καλές Πρακτικές», με ομιλητές τους καθηγητές Σ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης  κ.κ. Ουρανία Ματσούκα και Γεώργιο Κώστα και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Τριάθλου κ. Χρήστο Γαρέφη.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ανέφερε σχετικά: «Ως τουριστικός Δήμος, γνωρίζουμε καλά ότι η διοργάνωση αθλητικών γεγονότων πέρα από τη χαρά του αθλητισμού, του συναγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας, που προσφέρει στους συμμετέχοντες, αποτελεί και μια σημαντική ευκαιρία προσέλκυσης επισκεπτών που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν με τον τρόπο αυτό τις ομορφιές του τόπου μας, τη γαστρονομία του, τη φιλοξενία και τη ζεστασιά των ανθρώπων του. Με στόχο λοιπόν την εξωστρέφεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας, στηρίζουμε διαχρονικά διοργανώσεις και δρώμενα που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, προσελκύουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών και προβάλλουν το τουριστικό μας προϊόν. Αναγνωρίζοντας τη σοβαρή δουλειά που κάνουν τα Αθλητικά μας Σωματεία καθώς και τη συμβολή τους στο χτίσιμο μιας υγιούς κοινωνίας, τους παρέχουμε έμπρακτη βοήθεια, προκειμένου να υλοποιούν το πολύτιμο έργο τους και είμαστε εδώ για όλους, συνεχίζοντας τον αγώνα μας για την πρόοδο του Δήμου μας».

Στην ημερίδα συμμετείχαν ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος Γιόγιακας,  η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα  Σταυρούλα Μπραΐμη, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ηγουμενίτσας, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και του Ελληνικού Στρατού, ο Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου & Γραμματέας του Γυμναστικού Συλλόγου Πρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος κ. Αθανάσιος Χασκής, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Τριάθλου και Πρόεδρος της Ολυμπιακής Ακαδημίας Ηγουμενίτσας κ. Νικόλαος Καραγιάννης, οι Ολυμπιονίκες Αλεξάνδρα Τσιάβου και Απόστολος Γκουντούλας, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και πλήθος εκπρόσωπων Φορέων, Αθλητικών Σωματείων, Πολιτιστικών Συλλόγων και Επιχειρήσεων Αθλητικού Τουρισμού.