Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πράγματα που δεν πρέπει να αγνοείτε για την υγεία σας

Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα στην ζωή και όλοι πρέπει να προσπαθούν να είναι σε όσο καλύτερη σωματική και ψυχική κατάσταση γίνεται. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια συμπτώματα, που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία κάποιου, όμως πολλοί τα αγνοούν. Στην συνέχεια θα βρείτε κάποια πράγματα, που δεν πρέπει να αγνοείτε για την υγεία σας.

Πόνοι στο σώμα

Οι πόνοι στο σώμα, δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Αν όμως ένας πόνος επιμένει για μέρες και δεν υποχωρεί με τίποτα, ίσως να υπάρχει κάποιο πιο βαθύ πρόβλημα.

Αν πονάει ο λαιμός σας μπορεί να έχετε φαρυγγίτιδα, αν έχετε πόνο στο αφτί μπορεί να έχετε ωτίτιδα, αν έχετε πόνο στο πόδι, μπορεί να χτυπήσατε άσχημα στην γυμναστική και λοιπά.

Όταν ένας πόνος είναι οξύς και επίμονος, το ιδανικό είναι να σας εξετάσει ο αντίστοιχος γιατρός. Ποτέ δεν ξέρετε αν μπορεί να έχετε κάποια πολύ μεταδοτική ίωση, ή αν έχει σπάσει κάποιο κόκαλό σας και ούτω καθεξής.

Ασταθής κύκλος περιόδου

Ο κύκλος της περιόδου, δεν είναι πάντα εντελώς σταθερός, οπότε αν μία φορά αργήσει η περίοδος σας λίγες μέρες, είναι μικρό το κακό.

Παρόλα αυτά, αν η έμμηνος ρύση σας καθυστερεί κάθε φορά πολύ, ή αν έχετε μήνες που δεν σας έχει έρθει περίοδος, μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα.

Ίσως να σας έχουν επηρεάσει κάποια νέα φάρμακα που παίρνετε ή ίσως να έχετε σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε παρατηρήσει σοβαρή αστάθεια στην περίοδό σας, το καλύτερο είναι, να επισκεφθείτε τον γυναικολόγο σας.

Κακή ψυχολογική κατάσταση

Μία κακή μέρα, δεν συνεπάγεται μία κακή ψυχική υγεία. Αν όμως αισθάνεστε ότι η ψυχολογική σας κατάσταση, είναι εδώ και καιρό αρκετά κακή, μάλλον δεν πρέπει να την αγνοήσετε.

Η κακή ψυχική υγεία, δεν είναι τόσο εύκολο να αποδειχθεί όσο η κακή σωματική υγεία, αλλά είναι εξίσου σημαντική. Αν δεν λειτουργεί σωστά το μυαλό, δεν λειτουργεί σωστά ούτε το σώμα και το αντίστροφο.

Συνεπώς, αν έχετε παρουσιάσει συμπτώματα κακής ψυχολογικής κατάστασης τον τελευταίο καιρό, ίσως να αξίζει να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό στα θέματα της ψυχικής υγείας.

Ό,τι είδους πόνο ή δυσφορία και αν αισθάνεστε, επιθυμητό είναι να συμβουλευτείτε άμεσα τον γιατρό σας. Αυτός με την σειρά του θα κρίνει, αν θα σας βοηθήσουν κάποια χάπια, κάποια αντιφλεγμονώδη, κάποια HHC προϊόντα, κάποιοι CBD ανθοί ή οτιδήποτε άλλο. Το σημαντικό είναι να καταναλώνετε τέτοια προϊόντα, μόνο αφού ο γιατρός σας θεωρεί ότι πρέπει.