Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ποιοι είναι οι 2 πολιτικοί της Θεσπρωτίας που σχολιάζονται αρνητικά;

Το δραματικό δυστύχημα στα Τέμπη “πάγωσε” και τις εξελίξεις στην τρέχουσα πολιτική. Όμως πριν από αυτό το οδυνηρό γεγονός που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία, ήμασταν μάρτυρες αρνητικών σχολίων για δύο πολιτικούς της Θεσπρωτίας.

Ο πρώτος που σχολιάστηκε αρνητικά ήταν ο Βασίλης Γιόγιακας καθώς δεν είχε δημόσια παρουσία στις δύο κινητοποιήσεις των αγροτών της Παραμυθιάς για το πρόβλημα του ΤΟΕΒ.

Ο δεύτερος πολιτικός που σχολιάστηκε αρνητικά ήταν ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης ο οποίος πήγε σε μια “αυστηρώς κομματική εκδήλωση” (όπως λένε όλοι όσοι κάνουν την κριτική) της ΝΔ χωρίς ο ίδιος να ανήκει σε αυτόν τον χώρο. Φυσικά στην κοπή της πίτας της ΝΔ ήταν οι άλλοι δύο δήμαρχοι της Θεσπρωτίας, αλλά αυτοί ανήκουν στην ΝΔ, οπότε η απουσία τους θα επιδεχόταν σχόλια. Μάλιστα, στην περίπτωση που ο δήμαρχος Σουλίου ήταν καλεσμένος, λένε όσοι τον σχολιάζουν αρνητικά, θα έπρεπε ευγενικά να αρνηθεί. Εξάλλου στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Αθανασίου και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ντάγκας που είναι στον χώρο της ΝΔ.

Μάλιστα, οι περισσότεροι επικριτές αυτής της κίνησης του δημάρχου ανήκουν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Εκτός και αν….. υπάρξει υποστήριξη από την ΝΔ στον Γιάννη Καραγιάννη!!!!