Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Περί Νικηφόρου και άλλων εργαζόμενων στον δήμο Σουλίου

Χθες, με αφορμή μια φράση του δημάρχου Γιάννη Καραγιάννη, για την ελλειπή στελέχωση του δήμου Σουλίου στον τομέα καθαριότητας και γενικών καθηκόντων θίξαμε με τρόπο σατιρικό, όσον αφορά την φωτογραφία, όπου φαίνεται ο Νικηφόρος Σταύρου να κουβαλά το δημαρχείο. Έρχεται η φωτογραφία να τονίσει το γεγονός ότι στην ειδικότητα του Νικηφόρου υπάρχει μόνο ένας εργαζόμενος… αυτό είπε και ο δήμαρχος, μπορείτε να δείτε και όλη την συζήτηση στο εδώ

Σαφώς και η σάτιρα υπερβάλλει αλλιώς δεν θα ήταν σάτιρα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω εδώ ότι στο δημαρχείο όλοι οι υπάλληλοι δουλεύουν φιλότιμα και είναι απόλυτα εξυπηρετικοί και η σάτιρα δεν είχε να κάνει με την απόδοση και την ποιότητα των δημοτικών υπαλλήλων εν γένει αλλά με το γεγονός ότι από άποψη προσωπικού ο δήμος Σουλίου, όπως και πολλοί άλλοι δήμοι, πάσχει, έχει ελλείψεις.

Δηλαδή ο δήμαρχος περιέγραψε αυτό το πρόβλημα του δήμου και το periodikostep.gr το τόνισε με τον σατιρικό τρόπο για να φανεί ολοκάθαρα το πρόβλημα. Η σάτιρα βέβαια δεν πρέπει να δίνει επεξηγήσεις για την ύπαρξη της.

Αφού όμως υπάρχουν κάποιοι που θέλουν επεξήγηση στην σάτιρα την δίνουμε. Και κουραστικά επαναλαμβανόμαστε. Η ανάρτηση ήταν για το υπαρκτό πρόβλημα υποστελέχωσης και όχι για τους υπόλοιπους υπαλλήλους….. και αντί για ένα πικρό χαμόγελο για αυτήν την πραγματικότητα….. κάποιοι ένιωσαν θιγμένοι. Λυπάμαι γι΄ αυτό, δεν ήταν στην πρόθεση μου, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να σατιρίζεις με υπότιτλους.

Και για να μην υπάρχει και καμιά άλλη παρεξήγηση ο Νικηφόρος Σταύρου είχε παντελή άγνοια για την ανάρτηση….