Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Παύση από τα καθήκοντα του του αντιδημάρχου Ζίτσας

Ο αντιδήμαρχος Ζίτσας που κατηγορείται για κακοποίηση ενός γαϊδάρου απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή και εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι περιοριστικοί όροι που τέθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου από την χώρα και η εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο δήμος Ζίτσας εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι ο συγκεκριμένος παύεται από τα καθήκοντά του μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Στην ανακοίνωση του Δήμου αναλυτικά αναφέρεται:

Σεβόμενοι την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης κάναμε υπομονή και περιμέναμε να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δεν σχολιάσαμε και δεν προβήκαμε σε καμία δήλωση, διότι είμαστε οι τελευταίοι που θα δείξουμε ασέβεια στους θεσμούς της χώρας.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τα λεγόμενά μας από σήμερα παύουμε από τα καθήκοντα του τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης έως να αποφανθεί η δικαιοσύνη για να μη θεωρηθεί από κανένα ότι αυτή η θέση ευθύνης θα χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε.

Σε ένα Δήμο, όπως είναι ο δικός μας φύση κα θέση κτηνοτροφικός και πτηνοτροφικός, θεωρούμε απαράδεκτες και καταδικαστέες συμπεριφορές εναντίον οποιουδήποτε ζώου. Όποιος προσπάθησε να επενδύσει πολιτικά υποκαθιστώντας τους θεσμούς  τον αφήνουμε στην κρίση των δημοτών.     

Ο  δικηγόρος του σε δηλώσεις ανέφερε ότι η Κτηνιατρική Υπηρεσία στο πόρισμά της μετά την αυτοψία που έκανε επιβεβαιώνει την επίθεση από λύκο ή άλλο άγριο ζώο και επανέλαβε ότι η πτώση του γαϊδάρου από το αυτοκίνητο “Ήταν ένα ατύχημα, μια κακιά στιγμή που έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Δόλος δεν υπήρχε. Ο ίδιος περιέθαλψε το ζώο και συμφώνησε να ελεγχθεί και από κτηνίατρο της Φιλοζωικής”