Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Παραμυθιά: 5 επιθέσεις σκύλου σε ανθρώπους

Αναγνώστες μας έστειλαν μία καταγγελία για μία σκύλα που έχει επιτεθεί σε ανθρώπους τις τελευταίες μέρες στην Παραμυθιά.

Η καταγγελία:

Περιστατικά με δάγκωμα σκύλου

Όπως είναι ήδη γνωστό, δυστυχώς συνεχίζονται τα περιστατικά στην πλατεία Βούλγαρη, φτάνοντας  το 5ο (!) την Τρίτη 20/07. Πρόκειται για αδέσποτο σκυλί το οποίο έπειτα από πρόσφατη γέννα έχει επιτεθεί αρκετές φορές στέλνοντας κόσμο στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς.

Θωρούμε απαράδεκτο το γεγονός πως το ζήτημα δεν είχε επιλυθεί με ευθύνη της Δημοτικής αρχής εφόσον της είχε γνωστοποιηθεί εδώ και μέρες. Στο παρελθόν μάλιστα είχαν γίνει προτάσεις για απαραίτητο εξοπλισμό . Η όλη αντιμετώπιση των συγκεκριμένων περιστατικών πάει μαζί με τη συνολικότερη αντιμετώπιση για τα αδέσποτα, υποβαθμίζοντας το ζήτημα και νομιμοποιώντας την κατεύθυνση της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ …

Υ.Γ. : Η καλή διάθεση πολιτών και δημοτικών υπαλλήλων για προσφορά στον τόπο  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο για να καλυφθούν οι ευθύνες, οι ανεπάρκειες και οι πολιτικές επιλογές οδηγού τελικά σε υποβάθμιση .

ΥΓ2 Όλη αυτή η επιθετικότητα ξεκίνησε από την στιγμή που της “κλέψανε” τα κουτάβια

Λάμπρος Μουσελίμης – Παναγιώτης Γκορέζης