Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Παραμυθιά: Έγινε η φιέστα απονομής πρωταθλήματος στις Αμαζόνες. (Βίντεο + 180 φωτό)

Παραμυθιά: Έγινε η φιέστα απονομής πρωταθλήματος στις Αμαζόνες. (Βίντεο + 180 φωτό)

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης έγινε χθες το απόγευμα η απονομή του κυπέλλου πρωταθλήματος στην γυναικεία ομάδα της Θεσπρωτίας ΑΜΑΖΟΝΕΣ 2008 παρουσία της δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραΐμη Μπότση, της αντιδημάρχου Βάσως Ντούκα, του προέδρου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας Γιάννη Παππά, του αντιπροέδρου Μιχάλη Μίχα, του υπεύθυνου μικτών ομάδων ΕΠΣΘ Γεωργίου Σπύρου και του σύμβουλου της περιφέρειας Άλκη Λάμπρου.

Πριν την απονομή του πρωταθλήματος προηγήθηκε φιλικός αγώνας με τη γυναικεία ομάδα Κεραυνός Θεσπρωτικού.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος των Αμαζόνων Σωτήρης Περετζούκας, αφού ευχαρίστησε το ΔΣ, τους προπονητές, τους χορηγούς, τις ποδοσφαιρίστριες κ.α. αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και στάθηκε και στην ιστορία της καθώς είχε ανέβει ξανά κατηγορία αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Για να μην συμβεί το ίδιο ζήτησε όσοι μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα.

Η δήμαρχος Σουλίου δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει κομμάτι των γηπεδικών εγκαταστάσεων αλλά δεν δεσμεύτηκε ότι θα μπορέσει ο δήμος να συνδράμει και οικονομικά.

Στην συνέχεια τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο ο πρόεδρος Σωτήρης Περετζούκας, ο προπονητής Παναγιώτης Χατζηπέτρου και η γυμνάστρια της ομάδας Δήμητρα Ρόλλη. Επίσης τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στην πρώτη σκόρερ της Γ΄Εθνικής για την περίοδο 2016-17 Μαρία Μπάσκα, στην 2η σκόρερ της ομάδας Ελευθερία Γαστεράτου και στην καλύτερη τερματοφύλακα του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Αλίκη Στέφου.

Στο τέλος ο προπονητής της πρωταθλήτριας γυναικείας ομάδας ΑΜΑΖΟΝΕΣ, αλλά και του πρωταθλητής Αστέρα Παραποτάμου μίλησε στην κάμερα του periodikostep.gr και αναφέρθηκε και αυτός στην ανάγκη της οικονομικής βοήθειας της ομάδας.

Δυστυχώς οι εξέδρες ήταν άδειες και οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ δεν πήραν το χειροκρότημα που αξίζει μια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, σε μια ακριτική περιοχή, που χωρίς οικονομικά μέσα καταφέρνει να εκπροσωπήσει την περιοχή στην Β΄Εθνική κατηγορία.

ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ