Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Παράδοση απινιδωτή στο Γαρδίκι στην εκδήλωση για την Ημέρα Εθελοντισμού (Βίντεο +Φωτό)

Παράδοση απινιδωτή στο Γαρδίκι στην εκδήλωση για την Ημέρα Εθελοντισμού (Βίντεο +Φωτό)΄
Σε μια κατάμεστη αίθουσα έγινε χθες το απόγευμα η εκδήλωση για την ημέρα εθελοντισμού και η παράδοση του εξωτερικού απινιδωτή στον πολιτιστικό σύλλογο Γαρδικίου. Στο τέλος της εκδήλωσης αποδόθηκαν πιστοποιητικά εκπαίδευσης εθελοντών χρηστών ΑΕΑ. Λίγο νωρίτερα η ιατρός Έφη Τζίμα μίλησε για την εθελοντική αιμοδοσία.
Για την απόκτηση του εξωτερικού απινιδωτή υπήρξε συνεργασία εθελοντών, περιφέρειας και του ΟΛΗΓ, μάλιστα ο πρόεδρος του ΟΛΗΓ Ανδρέας Νταής τόνισε ότι ο ΟΛΗΓ θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Κοινοτικών Ενισχύσεων Νικόλας Κάτσιος, η αντιδήμαρχος Σουλίου Κοινωνικής προστασίας & Αλληλεγγύης Βασιλική Ντούκα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη» Δημήτριος Σακαρέλης, ο πρόεδρος της ΟΛΗΓ ΑΕ Αντρέας Νταής, ο προϊστάμενος της Πυροσβεστικής Παραμυθιάς Πυραγός Ευάγγελος Μπέλλος, καθώς και ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς Υπαστυνόμος Β’ Κωνσταντίνος Τσιάκος.
Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφικό από την εκδήλωση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα κυριότερα στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.