Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς έφερε την… άνοιξη!

Πολλά χρώματα, αμέτρητα χαμόγελα και αστείρευτη εορταστική διάθεση χαρακτήρισαν την παρουσία του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς στο φετινό καρναβάλι της πόλης.

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά χάρη στα δεκάδες παιδιά των λουλουδιών που ξεχύθηκαν στους δρόμους της Παραμυθιάς, την προηγούμενη Κυριακή, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους με το κέφι τους και προκαλώντας ένα αίσθημα γλυκιάς νοσταλγίας στους μεγαλύτερους θυμίζοντάς τους περασμένες εποχές αθωότητας και ρομαντισμού.

Πάνω από 70 παιδιά του ΦΟΠ, αλλά και μεγαλύτερα μέλη του Ομίλου έφεραν την άνοιξη, με τις χρωματιστές τους στολές, τα λουλουδένια τους στεφάνια και το ενθουσιώδες, «χίπικο» πνεύμα τους.

Μάλιστα, τον παλμό στο πιο χαρούμενο γκρουπ του φετινού καρναβαλιού, έδινε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΦΟΠ, Νίκος Γώγος, ο οποίος δεν δίστασε να γίνει παιδί των λουλουδιών και να ηγηθεί του της ομάδας του Ομίλου στην παρέλαση του καρναβαλιού.

Ωστόσο, οι δράσεις του ΦΟΠ δεν περιορίστηκαν στους εορτασμούς της Αποκριάς. Την Καθαρά Δευτερά, η έναρξη της Σαρακοστής βρήκε τα δραστήρια μέλη του Ομίλου επί τω έργω. Κάτοικοι της Παραμυθιάς, αλλά και άλλων περιοχών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου και έκαναν κούλουμα στην κατασκήνωση απολαμβάνοντας τα παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα που προσέφερε ο ΦΟΠ, αλλά και μια υπέροχη μέρα, όπου η καλή διάθεση περίσσευε. Στο τέλος της ημέρας μέλη, παλιοί και νέοι φίλοι του ΦΟΠ έδωσαν ραντεβού όχι για του χρόνου, αλλά σύντομα σε δράσεις του Φιλοπρόοδου που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Ο αέρας ανανέωσης κι εξωστρέφειας που πνέει τα τελευταία χρόνια στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς εντείνεται και φέρνει μαζί του νέα μέλη και περισσότερες δράσεις. Και έπεται συνέχεια…!