Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο σύλλογος εργαζόμενων ΟΤΑ Θεσπρωτίας για το προσωπικό στο Βοήθεια στο Σπίτι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Συνάδελφοι, ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των νεοδιοριζόμενων συναδέλφων του προγράμματος  Βοήθεια στο σπίτι ,στους Δήμους του Ν. Θεσπρωτίας, τους οποίους χαιρετίζουμε , καλωσορίζουμε και συγχαίρουμε  για την ένταξή τους στο μόνιμο πλέον προσωπικό των τριών Δήμων.

    Το  πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι απέδειξε έμπρακτα και καθημερινά τη χρησιμότητά του για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων και των ατόμων που χρήζουν κατ οίκον βοήθεια.

   Πέρα από τις δυνάμεις των συναδέλφων ,το αποτέλεσμα αυτό δεν προήλθε από κανέναν άλλον ,εκτός των ιδίων εργαζομένων που κινητοποιήθηκαν και διεκδίκησαν τη μονιμότητά τους ύστερα από 20 έτη ομηρίας.

  Οι νέοι συνάδελφοι ,πολύ πιθανό είναι να παραπλανηθούν (μέσω email κτλ) από κάποιους αυτόκλητους προστάτες ,που δήθεν ενδιαφέρονται και θέλουν να τους πληροφορήσουν (λανθασμένα) σχετικά με την προϋπηρεσία τους, προκαλώντας όμως σύγχυση, διότι  οι συνάδελφοι έχουν ήδη αναγνωρισμένη υπηρεσία από τη στιγμή που ήδη εργάζονταν στις θέσεις τους και στους Δήμους που διορίστηκαν.

   Οι κινήσεις αυτές ,υποβόσκουν δόλο, και εκδούλευση προς το πρόσωπο των συναδέλφων .

   Συνάδελφοι, η παρουσία μας και η γραμμή υπεράσπισης μας προς εσάς είναι ηχηρή στην καθημερινή ανταπόκριση των προβλημάτων του κλάδου σας και δεν την διατυμπανίζουμε πίσω από δημοσιεύσεις με φωτογραφίες και παραστάσεις που αποσκοπούν στη δόξα και σε τίποτα το ουσιώδη. 

 Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σας και να σας στηρίζουμε έμπρακτα και αποτελεσματικά και όχι πίσω από κάμερες και αναρτήσεις αυτοπροβολής.